Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló szedésekor másnak is megugrott a libidója?
Amióta elkezdtem szedni szinte mindig kívánom a szexet, nem úgy mint azelőtt. Már reggel arra ébredek, hogy teljesen be vagyok nedvesedve. A közérzetem is sokkal jobb azóta, és az arcom is teljesen kitisztult. Létezik ilyen? Barátnőimtől pont azt hallottam, hogy náluk 0-ra vitte a libidó szintet.
Köszi! 25/L
akkor te valami csoda vagy.
ilyet még nem is hallottam.
Ezekszerint sikerült eltalálni a neked megfelelő fog.gátlót :)Jó ezt olvasni!
Én többévnyi abbahagyás után jöttem rá, hogy van libidóm,dehát másként működünk!
Velem úgy van, hogy a 7 napos szünetben és az az utáni 2 hétben nagyon kívánom, az utolsó héten pedig nem :P Persze azért ha elkezd csókolgatni a barátom, nagyon beindulok.. Szóval nem 0 a libidóm azon a héten sem.
Amúgy nekem is csak jó mellékhatásai vannak a tabinak. Bár pattanásom ugyanannyi van, de étvágyam kevesebb, ennek nagyon örülök:P
Amúgy mit szedsz?
17/L
Pedig a tri-regol nem kicsi hormontartalmú, szóval pont, hogy nagyobb esélyed van rá..
De ha volt a családban trombózis, nem szabadna szedned..
Ha volt a családban trombózis, akkor nem bizonyos fajtájú tablettát kell felírni, hanem el kellene küldenie olyan vérvételre, ahol megnézik, hogy van-e genetikai hajlamod rá.
Ugyanis ha van, akkor tök mindegy milyet szedsz, bizony hamar trombózis lesz a vége.
Ráadásul a trombóziskockázat fokozódásáért az ösztrogén komponens felelős, és a tri-regol pont, hogy k.vára nem annyira alacsony hormontartalmú.
A legjobb szándékkal mondom, hogy menj el trombofília vizsgálatra, mert ebbe belehalhatsz!
(Ismerősöm 21 évesen kapott olyan tüdőembóliát a tabitól, aminek nyitott szívműtét lett a vége és majdnem belehalt!).
Egyébként abban a tekintetben szerencsés vagy, hogy megnőtt a libidód, mert a legtöbb nőnek csökken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!