Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló mellett sokat megy a hasam, ez okot adhat termékenységre és teherbe esésre?
Azt mondják általánosságban (orvos is), hogy vigyázni kell, ha hasmenésünk van. Jó, de a gyógyszer bevétele utáni hasmenésre? vagy egyébként gyakori hasmenésre?
Délelőtt, evés után, vagy már kora reggel megy a hasam, ami elég érdekes... utoljára terhességem alatt ment a hasam folyamatosan. A gyógyszert 16 után szoktam bevenni és utána nem megy a hasam.
Mivel a betegtájékoztatón nem szerepel, hogy mindennap hasmenés mellett mi a teendő és orvosom szerint csak vigyázni kell, nem tudom ez mennyire befolyásolja a hatékonyságát.
értem, köszönöm.
egyszer volt, hogy bevettem, 2 perc után ment a hasam.
De már több, mint 1 hete megy, csak úgy, minden evés után.
Lehetek terhes gyógyszer mellett?
első levélnél tartok...
Igen, adhat rá okot.
Az orvos is jó fej, hogy "vigyázni kell". Azt nem mondta hogyan?
Azt meg vegyétek figyelembe, hogy ha eszel vagy beveszed a bogyót, a gyomrod nem ürül ki azonnal, szóval a bevétel utáni hasmenéssel nem ürül a gyógyszer mert az még a gyomorban van, sokkal inkább az éjszakai, reggeli hasmenéssel ürül. A bevétel utáni hányás az ami gázos. Ne keverjétek. Ráadásul hasmenéskor mindennek a felszívódása romlik, hiszen nincs ideje a dolgoknak felszívódni vagy csak kevés.
Az is lehet, hogy a gyógyszertől megy a hasad. Nekem is volt ilyen gondom.
Gyógyszer bevétele ELŐTT megy.
Köszönöm a hozzászólást!
Ha rendszeresen hasmenésed van, akkor hát egyszerűen szólva renyhe lesz a bélrendszered, nem szívódnak fel a tápanyagok sem olyan jól.
Magyarul a tabletta sem!!
Az egyszeri hasmenés és a tartós hasmenés között rengeteg különbség van! Szerintem egyáltalán nem vagy védett...
de én nem is értem ezt a hasmenéses dolgot...
Ebédnél szokott csak, a nagyobb ételeket nem tudja megemészteni. Egyszer volt, 2 hónapig mindentől, még a keksztől is... semmit se tudtam enni, sőt inni sem. Volt vakbéltükrözésem, teljesen egészségesnek ítélték meg, és utána NEM ment a hasam. Egyszerűen minden kijött belőlem ugye a béltisztító és a hashajtó megtette a hatását.
Lehet, hogy "csak úgy" kikéne tisztítani magam belülről?
A normaflore szokott segíteni, az szinte megfogja a hasmenést és nem szoktam rosszul lenni utána. De, csak akkor segít, ha teljesen ki van tisztítva a gyomrom. Most például délelőtt 2 ampullával megittam, és ettem is, teljesen jól voltam: míg nem ebédeltem.. Orvos csak újra megkínozna a béltükrözéssel, nem akarok még egyszer, mert üvöltöttem a fájdalomtól és abba kellett hagyniuk úgy visítottam. Nem nekem való... :( kint várakozók közül majdnem mindenki haza ment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!