Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány nap múlva lehet védekezés nélkül szexelni, miután elkezdtem szedni a fogamzásgátló tablettát (Novynette)?
Hát ha ezt mondta, akkor az első tabi beszedése után.
Ha nem vagy benne biztos, akkor olvasd el a papírt a dobozban, azon tuti rajta van egyértelműen, feketén fehéren.
Ez sok mindentől függ. Vannak olyan szerek, amik csak 1 hónap után hatnak, van ami 8 nap után, az enyém 5 nap után hatott és ugye olyan is van, ami azonnal. Viszont ha nem vagy biztos a dolgodban ezek után sem, akkor gondolj csak arra, hogy teherbe legvalószínűbben a menzeszed előtt eshetsz, legkevesebb esélye pedig akkor van, mikor elkezded szedni a bogyót (mensid után). De ha ez sem elég, akkor védekezzetek máshogy vagy ne élvezzen beléd.
remélem tudtam segíteni.
Gondolom azért hisz inkább az itt lévőknek, mert itt olyanok válaszolnak akik tapasztaltak is benne! Van, hogy a betegtájékoztatóban és a dokiban se lehet bízni(lásd pharmatex hüvelykúp ami azt írja, hogy használata megbízható és bele lehet élvezni a lányba) gyakorlatilag meg 100 nőből 80 így esett teherbe. Nem valami megbízható ezek szerint a leírás, én is sokkal jobban bízok inkább a tapasztalatokban!
Én is tegnap kezdtem el szedni a gyógyszert, a doki azt mondta, hogy már mától lehet is gumi nélkül szexelni, de én inkább még egy hétig védekezek máshogy is! Így a legbiztosabb!
Igen, fontos mások tapasztalata, csak messziről jött ember azt mond, amit akar, az orvos meg legalább ért hozzá(persze nem mindegyik).
-Szomszéd, maga mit adott a tehenének, mikor az beteg volt?
-Hát én terpentint.
-Szomszéd, hát megdöglött a tehenem!
-Hát az enyém is.
Szóval óvatosan mások tapasztalatával, az orvost nem hiába találták ki. A betegtájékozató más dolog, amelyikre rá van írva, hogy hirtelen halált okozhat és azt is okozna, csak Nepálban meg Tibetben élnének emberek.
Ez a vicc nagyon jó volt!!:D
Csak akkor van baj amikor a doki is meg a betegtájékoztató is mást mond! Nekem pl. azt mondta a doki, hogy a menstruációm 5. napjától kezdjem szedni a gyógyszert és azonnal mehet másfajta védekezés nélkül a dolog(1 nappal a gyógyszer szedése előtt is.. na ezen meglepődtem), a betegtájékoztatón meg úgy van, hogy a menstruáció első napjától a legjobb elkezdeni de ha a 2-7. napon kezdem el akkor 1 hétig kiegészítő védekezést kell alkalmazni. Na most kinek higgyek? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!