Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A fogamzásgátlót háziorvos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogamzásgátlót háziorvos kiírhatja?

Figyelt kérdés
Vagy csak nőgyógyász adhat rá receptet? Novynette-t szedek különben.

2012. ápr. 24. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2012. ápr. 24. 20:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha megbeszéled vele, valószínű a háziorvos is kiadhatja. Édesanyámnak pl a háziorvos írja fel.
2012. ápr. 24. 20:19
 3/6 A kérdező kommentje:
És mit kell felmutatnom neki, hogy kiírja? Gondolom a fogamzásgátló dobozát, de azon kívül mást kell vinnem?
2012. ápr. 24. 20:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Én elsőnek a nődokis vizsgálati papírt vittem,azon rajta van h mit írt fel a doki.Bemutattam,aztán ő meg felírta ugyanazt a gogyót.Most kell mennem második körben oda,nem viszek semmit, majd mondom h mi kell,meg elvileg a gépben is benne vagyok már na meg az is ,hogy mit írtak fel nekem.
2012. ápr. 24. 20:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem nincsen nőgyógyászati vizsgálati papírom, nem kaptam. Mit csináljak?
2012. ápr. 24. 20:35
 6/6 anonim válasza:

ha nincs papírod szerintem nem írja ki csak úgy.

De papírt azt kapnod kellett volna.

Ha tényleg voltál vizsgálaton akkor menj be és kérj egy másolt papírt. Utána már kifogja írni

2012. ápr. 25. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!