Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Háziorvos is felírhatja a fogamzásgátlót?
Ezt értem úgy, hogy most szedem, és ha elfogy akkor nődokihoz kell-e mennem felíratni, vagy elég házidokinak felmutatni a dobozt, blokk, papírok vagy ami ehhez kapcsolódik, és felírja nekem??
Mivel iskolás vagyok, nődokihoz elég nehezen tudnék eljutni délelött, hogy megkapjam.
És az nagy probléma, hogy 18 igaz már elmúltam, de mivel ritkán vagyok beteg, nem találtam fontosnak felnőtt dokihoz átjelentkezni, így még mindig gyerek dokinál vagyok :S
Gestomixot szedek, nem kell új fajta, ha ez elfogy akkor írjon utánpótlást.
Amíg be nem töltöd a 19.-et, addig elláthat a gyerekorvos. Utána ha mész, kezedbe nyomja a papírjaidat, és mehetsz a felnőtt háziorvoshoz. (ezt a lépést előbb is megteheted, de akkor kötelező)
És gyerek háziorvos is írhat fel fogamzásgátlót. (amit előzőleg a nőgyógyász határozott meg, mellyiket kell szedni)
Remélem tudtam segíteni (gyerekorvos-asszisztens)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!