Fogamzásgátló mellett sokat megy a hasam, ez okot adhat termékenységre és teherbe esésre?
Azt mondják általánosságban (orvos is), hogy vigyázni kell, ha hasmenésünk van. Jó, de a gyógyszer bevétele utáni hasmenésre? vagy egyébként gyakori hasmenésre?
Délelőtt, evés után, vagy már kora reggel megy a hasam, ami elég érdekes... utoljára terhességem alatt ment a hasam folyamatosan. A gyógyszert 16 után szoktam bevenni és utána nem megy a hasam.
Mivel a betegtájékoztatón nem szerepel, hogy mindennap hasmenés mellett mi a teendő és orvosom szerint csak vigyázni kell, nem tudom ez mennyire befolyásolja a hatékonyságát.
Ha ennyire hajlamos vagy a hasmenésre, azt egyrészt ki kellene vizsgáltatni, másrészt jó lenne más módszert alkalmaznod.
Pl. hüvelygyűrűt, ha már mindenképpen hormontartalmú dologgal szeretnél védekezni.
Nem.
Miért akarnék, mindenképp?
Nem vagyok rá hajlamos.
Ez nincs is benne a leírtakban, sőt megtudtam mondani, mikor volt utoljára ez a tünetem.
Azért köszönöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!