Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól mehetek el egyedül nőgyógyászhoz? Ti milyen mellékhatásokat figyeltetek meg a fogamzásgátló szereknél? 16/L
Maga a tabletta nem hizlal! Csak van, akinel noveli az etvagyat, eszre sem veszi es hopp +10 kg.
Amugy nekem csokkentette az etvagyamat, tok joo :)
Ja es attol is lehet "hizas", hogy a szervezet vizet tart vissza. Ezt nyilvan nem tudod leadni, amig szeded.
Elnézést az OFFért, csak válaszolok a kedves 10 válaszolónak!
Nem kell leharapni a fejem, csak azért mert vmiben nem értünk egyet! Nem vagyok dietetikus, nem voltam ott az étkezéseidnél, igy nem tudhatom, h mitől hizhattál!
Én csak azt mondom, h a legkönnyebb a tabira fogni! 3 ismerősöm is elhizott tőle, de ettek is rendesen.
Én sem vagyok az a hizós tipus. 173cm 55 kg-val. Eddig ehettem bármit: nagy pizzát hamburgerrel és tortával, egy gramm sem jött rám, most azért oda kell figyelnem arra, h mit viszek be a szervezetembe. Lehet, hogy a tabitól könnyebben ráragad az ember lányára néhány plusz kiló, de akkor sem magától a bogyótol hizol! És igen, megköthet a szervezet vizet a tabletta hatására, de kétlem, hogy ilyen vékony embernél 10 kilót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!