Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki szerintetek óvszerrel védekezni a mai világban? És a férfiaknak tényleg ennyire kényelmetlen, azaz tényleg olyan zokni érzés vagy csak felfújt dolog? Pasik válaszát is várom! Kort és nemet írjatok.
Nem ciki az óvszer. Igaz a párom sem szereti és én sem, mert nem érezzük úgy egymást és nem olyan jó a szex, mint nélküle.
Mellesleg ne lepődj meg, ha a kérdésedet átteszik, mert ezt a Szex és szerelem témakörbe kell!
Nőként mondom, hogy sokkal jobb érzés gumi nélkül, na meg a páromnak is jobb.
Illetve a gumi akármikor kiszakadhat. Nekem 4 év alatt 1x szakadt ki, utána már nem tudtam annyira elengedni magam szex közbe. Ráadásul kb 1 hónapig rosszul voltam az esemény utáni tabletta miatt (folyamatos hányinger, hasmenés, magas vérnyomás, szédülés, fáradtság).
Most tabit szedek, bár utálom hormonnal mérgezni a testemet, de most mit csináljak.. Ráadásul olcsó is, 1 havi 2000 ft.
Én azt mondom, vagy fogamzásgátló vagy gumi!
A megszakításos módszer nem garantált, ott bármikor összejöhet egy nem várt gyerek...és akkor ráb@sztatok, a csaj megszívja szenved, főleg ha nincs anyu+apu! A pasinak meg ha ez nem kell akkor fizetheti a gyerektartást, amíg a gyerek tanul!
'Nőként mondom, hogy sokkal jobb érzés gumi nélkül, na meg a páromnak is jobb. '
Ugyanez nálunk is! ráadásul én gumiba reggelig fűrészelhetnék akkor sem történne semmi, max a 'kobak' megunja és elmegy aludni, én meg hoppon maradok...
Biztosan mindenki másképp éli meg, de belém költözött a guminőeffektus, kb olyan érzéketlenné válik az egész...
Egyébként óvszerkollekciókat próbáltunk végig! Szar, na..
40F/39N
Az a furcsa, hogy azoknak a csajoknak akiknek mindegy, hogy lehet ennyire mindegy? Na mindegy! :D)
Egyes pasiknál nem kellemetlenség, hanem lehetetlenség az óvszeres szex. Szerintem meg nem kellene össze-vissza dugni és rendszeres kontroll mellett nem kéne az AIDS-től meg Kankótól cidrizni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!