Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esely hogy teherbe essek?
Figyelt kérdés
megszakitassal tortent, nem hagyta bennem es nem gumival csinaltuk, es hogy a ferfinak nem lehet gyermeke orvosi kivizsgalasok szerint 2-szer is csinalt vizsgakat es o mar 38 eves Es persze nincs is gyermeke.Elovaladekbol lehet megis valami? szuz vagyok ha nem ereztem semmi fajdalmat es nem is vereztem es csak 2 percet tartott most volt eloszor nekem
A kérdés kiírásának
2009. jún. 20. 11:21
21/24 anonim 

válasza:

Szia! Úgy gondolom nem lehetsz terhes. Meglepő, hogy 26 évesen még szűz voltál. Nézd, ha valóban nem lehet gyermeke, akkor biztosan nem vagy terhes, ha lehet gyermeke, akkor sem nagy az esély. Mivel felajánlottad a gyógyszert, hogy bevedd-e, így gondolom ha hazudott volna neked a meddőségéről, mondta volna, hogy vedd be és kidumálta volna magát, hogy hát ő azért fél és sosem bukott volna le a hazugságával és megkímélte volna magát attól a ténytől, hogy ha teherbeesel esetleg meg szeretnéd tartani. Nem kell félned, szerintem nem vagy terhes. A szüzesség a teherbeesésben nem játszik szerepet, tehát első alkalommal is teherbe lehet esni. Semmi baj sincs, nyugi :):)
22/24 A kérdező kommentje:
nagyon koszonom a megnyugtatast mar ereztem hogy nem birom es meg raadasul ilyen kommentek utan telyesen ki voltam borulva....
2009. jún. 20. 19:43
23/24 anonim 

válasza:

Szia!
Ha nem élvezett beléd, akkor nem lehetsz terhes. Egy 38 éves pasi előváladékában már nem igazán vannak spermiumok. Ezt nekem szexológus mondta. Szerintem megnyugodhatsz. De a www.nlcafe.hu oldalon a szekértők között kereds meg az újságíró-szexológust. Kérdezd őt!:)
24/24 A kérdező kommentje:
kosziiiiii
2009. jún. 20. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!