Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esely hogy teherbe essek?
megszakitassal tortent, nem hagyta bennem es nem gumival csinaltuk, es hogy a ferfinak nem lehet gyermeke orvosi kivizsgalasok szerint 2-szer is csinalt vizsgakat es o mar 38 eves Es persze nincs is gyermeke.Elovaladekbol lehet megis valami? szuz vagyok ha nem ereztem semmi fajdalmat es nem is vereztem es csak 2 percet tartott most volt eloszor nekem
A kérdés kiírásának

mertha nem ismerted olyan jól akkor lehet h csak hazudott h nem lehet gyereke azért h ne kelljen gumit használni ... vagy nem volt nála gumi ...
nemtom

A pearl index szerint a megszakításos közösülést alkalmazók közül (100 nő) 35 esik teherbe. ( [link]
Nagyon remélem, hogy tényleg nem maradtál terhes, és hogy a pali igazat mondott. Hány éves vagy amúgy? Ez most nagyon hülyén hangzik, de ez legyen tanulság arra nézve, hogy ha valakivel alkalmilag lefekszel, akkor követeld, hogy húzzon gumit, és akkor nem idegeskedsz napokig, hogy megjöjjön a menstruációd.
1 hét ismertség után odaadtad magad egy 38 éves pasinak?
Szerintem nem naív vagy, hanem BUTA!
Nem megsérteni akarlak, de ez így van...
Hány éves vagy? 15?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!