Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esely hogy teherbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esely hogy teherbe essek?

Figyelt kérdés

megszakitassal tortent, nem hagyta bennem es nem gumival csinaltuk, es hogy a ferfinak nem lehet gyermeke orvosi kivizsgalasok szerint 2-szer is csinalt vizsgakat es o mar 38 eves Es persze nincs is gyermeke.Elovaladekbol lehet megis valami? szuz vagyok ha nem ereztem semmi fajdalmat es nem is vereztem es csak 2 percet tartott most volt eloszor nekem

A kérdés kiírásának

2009. jún. 20. 11:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
szerintem nem leszel terhes,sőt ha orvosi vizsgálatok kimonták h nem lehet gyermeke akkor 1 az 1 milliárdhoz az esélye.=)
2009. jún. 20. 11:24
 2/24 anonim ***** válasza:
de jársz a pasival vagy csak úgy odaadtad neki magad ?
2009. jún. 20. 11:26
 3/24 anonim ***** válasza:

mertha nem ismerted olyan jól akkor lehet h csak hazudott h nem lehet gyereke azért h ne kelljen gumit használni ... vagy nem volt nála gumi ...

nemtom

2009. jún. 20. 11:29
 4/24 A kérdező kommentje:
sajnos nem jarunk es en csak kivancsisagbol tettem meg..:( most volt eloszor, de azt sem tudom mi volt mert nagyon keveset tartott 2 perc kb es en nem ereztem semmit nem is fajt nem is vereztem,(de o elment mert lattam )szoval en lehetek meg szuz ezek utan ? vagy nem
2009. jún. 20. 11:34
 5/24 A kérdező kommentje:
egy hete ismerem de elhiszem mert van baratnoje es nem csinalna sajat maganak problemat ezzel nem?
2009. jún. 20. 11:36
 6/24 anonim ***** válasza:
Hát szerintem elég naiv vagy. Lehet, hogy tényleg igaza van, és nem lehet gyereke, de én nem hinnék egy olyan pasasnak, aki megcsalja a barátnőjét. Mert egy dologban hazudik, akkor másban is esetleg. Hogy bajt nem akar magának? Ha teherbe esel, akkor majd szépen elküld abortuszra, le se fogja sz.rni, hogy mi van veled. Bár remélem, nem leszel terhes... :(
2009. jún. 20. 11:38
 7/24 A kérdező kommentje:
de megszakitassal tortent es gondolom nem maradok terhes mert annak 5 % es ahogy hallom sokan igy csinaljak....nem kerlek nyugtass meg mert nagyon felek nem tudom kiben higyek :(
2009. jún. 20. 11:44
 8/24 A kérdező kommentje:
de vegul is aznap meg szoltam neki hogy nem kell hogy esetleg valami gyogyszert vegyek be megelozzem a bajt amig meg lehet abban a harom napban es o megnyugtatott nem kell garantalja
2009. jún. 20. 11:51
 9/24 anonim ***** válasza:

A pearl index szerint a megszakításos közösülést alkalmazók közül (100 nő) 35 esik teherbe. ( [link]

Nagyon remélem, hogy tényleg nem maradtál terhes, és hogy a pali igazat mondott. Hány éves vagy amúgy? Ez most nagyon hülyén hangzik, de ez legyen tanulság arra nézve, hogy ha valakivel alkalmilag lefekszel, akkor követeld, hogy húzzon gumit, és akkor nem idegeskedsz napokig, hogy megjöjjön a menstruációd.

2009. jún. 20. 11:56
 10/24 anonim válasza:

1 hét ismertség után odaadtad magad egy 38 éves pasinak?

Szerintem nem naív vagy, hanem BUTA!

Nem megsérteni akarlak, de ez így van...

Hány éves vagy? 15?

2009. jún. 20. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!