Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esely hogy teherbe essek?
Figyelt kérdés
megszakitassal tortent, nem hagyta bennem es nem gumival csinaltuk, es hogy a ferfinak nem lehet gyermeke orvosi kivizsgalasok szerint 2-szer is csinalt vizsgakat es o mar 38 eves Es persze nincs is gyermeke.Elovaladekbol lehet megis valami? szuz vagyok ha nem ereztem semmi fajdalmat es nem is vereztem es csak 2 percet tartott most volt eloszor nekem
A kérdés kiírásának
2009. jún. 20. 11:21
11/24 anonim 

válasza:

az alap az, h nehigyj egy olyan férfinak, aki még csalja is a barátnőjét, és lefekszik veled egy 7 ismertség után. iszonyatosan naív és felelőtlen vagy. mértnemtudtad megvárni, míg szerelmes leszel vkibe és azzal fekszel le? tudod te mitől fosztottad meg magad? ezzel most lehet h jól elis rontottál mindent, mert az első szexuális élmény befolyásolhatja a további szexuális életedet is. hülye vagy, ennyi. de főleg így h egy ismeretlennek, és minden szar elhiszel.....amúgymeg a megszakítástól is teherbe lehet esni, nemegy ilyen embert ismerek.
12/24 A kérdező kommentje:
26 eves vagyok o meg 38 es gondolom, remelem hogy nem hazudott mert nem lenne ertelme az egesznek vegul is miert csinalna maganak bajt es meg mondta hogy akkor mast is teherbe hagyott volna igy, nem ez az elso alkalom neki es en tisztaban vagyok mindennel nekem nem kellett volna hazudjon mert en sem vartam sokat ebboll a kalandbol...
2009. jún. 20. 12:04
13/24 A kérdező kommentje:
26 eves vagyok de tisztabban vagyok hogy kaland volt szoval nem lett volna miert hazudjon nekem en is csak annyit akartam tole
2009. jún. 20. 12:07
14/24 anonim 

válasza:

Még egyszer is leírom, amit az előbb: ő magának semmi bajt nem csinálna, mert TE esnél teherbe, érted? NEKED kell majd elmenni abortuszra, ha véletlenül mégis teherbe esel. Ő pedig elfelejt téged. Használj írásjeleket, mert így szinte érthetetlen, amit írsz.
15/24 A kérdező kommentje:
ne haragudj de en meg hiszek benne,
2009. jún. 20. 12:17
16/24 anonim 

válasza:

Akkor meg minek tetted fel a kérdést?
17/24 A kérdező kommentje:
azert hogy kerdezzem meg hogy mi a velemenyetek ha tenyleg nem lehet valakinek gyermeke megis mennyi ra az esely szakitassal teherbe esni csak ennyi...:( csak biztonsagbol kerdeztem
2009. jún. 20. 12:31
18/24 anonim 

válasza:

Szerintem nem vagy terhes, de máskor védekezz!
19/24 anonim 

válasza:

Sz.tem meg, ha ennyi kétséged van, inkább orvostól kérdezz...látatlanba senki nem tudja megmondani, hogy
1. a pasi télleg steril-e
2. terhes lettél-e
De különben is a gumi a nemi betegségek ellen is védett volna, szal lehet terhes nem lettél, de bármi mást elkaphattál...
20/24 anonim 

válasza:

Én aztán biztosan nem haragszom, csak butaságnak tartom, amit csináltál. Most parázhatsz addig, amíg meg nem jön a menzeszed. Ne haragudj, de egy 26 éves nőtől nem ezt a viselkedést várja el egy ember. Azt hittem, 15 éves vagy, mert ők szoktak ilyeneket kérdezni. Nem beszélve arról, hogy a futó kalandok esetén ugye nemcsak a teherbeeséstől tartunk, hanem a nemi úton terjedő betegségektől is. Honnan tudod, hogy a barátnőjének nincs valami jó kis gombája, amit a pasi szépen átvitt rád? Ha teljesen biztos akarsz lenni a dolgodban, akkor kérd el a papírokat a pasitól, és menj el orvoshoz, hogy megvizsgáljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!