Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most miért mérges, ha tablettá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most miért mérges, ha tablettát szedek?

Figyelt kérdés
Elmentem nőgyógyászhoz, hogy fogamzásgátlót írassak, mert a barátom nem szereti gumiban csinálni, nem is vesz. Mondtam neki, hogy elkezdtem szedni, erre kiakadt, hogy vele ezt nem beszéltem meg, hogy képzelem, ja meg mérgezem magam. De én szedem, én fizetem, neki miért nem mindegy??

2012. ápr. 15. 16:04
1 2
 11/18 anonim válasza:
gyereket akar :D :D
2012. ápr. 15. 16:31
 12/18 anonim ***** válasza:

Ez már mindennek a teteje. Komolyan, mi a f.szt lehet szeretni egy ilyen emberen?

Tablettát ne szedjél, meg mit képzelsz te magadról, hogy felíratod, de gumit nem húz.

Jah, hogy az nem zavarja, ha esetleg majd kaparásra kell menned?

Önző, idióta f.szkalap. Szerintem tényleg az lenne a legnagyobb gondja, ha elhíznál a tabitól.

Ugyanis ha tényleg az egészségedet féltené, akkor nem szórakozna megszakítással, hanem felvenné a gumit.

Nem kockáztatná, hogy esetleg kivegyék a méhed egy szarul sikerült abortusz után, vagy épp koraszülésed legyen a szarul záró méhszájad miatt.

2012. ápr. 15. 16:32
 13/18 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy ha nem akarja a gyógyszert, akkor gumiztok. Egyből nem fogja érdekelni, hogy mérgezed magad...
2012. ápr. 15. 17:27
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Jajj de okosak vagytok! Én is kiakadtam egy volt bnőmnél amiért nem beszélte meg velem. Ha egy párt alkotunk, szeretjük egymást, és komoly a kapcsolat, akkor az a minimum hogy egy ilyenről szól. Szól hogy drágám, úgy gondoltam elmegyek nőgyógyászhoz. Nem pedig utólag, mikor már szedi akkor rossz rá. Ez egy egyszerű bizalmi kérdés!
2012. ápr. 16. 14:13
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
*jössz
2012. ápr. 16. 14:14
 16/18 anonim ***** válasza:
43%

Hát érdekes logikád van utolsó.

Nyilván azért ment el a lány tablettát íratni, mert a csávó cseszett kotont húzni, a leányzó meg nem szeretett volna kaparásra menni.

A lány teste, hagy döntse már el, hogy be akar-e vállalni egy abortuszt vagy nem!!!

Felháborító a pasi viselkedése, egyszerűen gusztustalan.

2012. ápr. 16. 14:50
 17/18 A kérdező kommentje:

Na, előtte volt egy egészségügyi problémám, gondoltam, eljön velem majd nőgyógyászhoz, addig nem is tudtam volna elkezdeni a tablettát, míg azt ki nem kezelik.

Ő nem jött el velem orvoshoz, mondta, hogy menjek a barátnőmmel. Itt kicsit berágtam, hogy akkor jobb, ha ezek után nem bízok meg benne, hogy kihúzza-e időben és tablettát szedek.

A válaszokat köszönöm, azt is, aki nem ad igazat, szeretem a többféle nézőpontot.

2012. ápr. 16. 14:55
 18/18 A kérdező kommentje:
Ja, nem gomba vagy ilyesmi, méhszájseb volt, még mielőtt valaki fertőzésre vagy valami komolyra gondolna.
2012. ápr. 16. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!