Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most miért mérges, ha tablettá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most miért mérges, ha tablettát szedek?

Figyelt kérdés
Elmentem nőgyógyászhoz, hogy fogamzásgátlót írassak, mert a barátom nem szereti gumiban csinálni, nem is vesz. Mondtam neki, hogy elkezdtem szedni, erre kiakadt, hogy vele ezt nem beszéltem meg, hogy képzelem, ja meg mérgezem magam. De én szedem, én fizetem, neki miért nem mindegy??

2012. ápr. 15. 16:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele, majd megnyugszik...
2012. ápr. 15. 16:06
 2/18 anonim ***** válasza:
fél, hogy elhízol szerintem.
 3/18 anonim ***** válasza:
Talán félt téged, de még mindig jobb mintha felcsinálna. Ha nem akar gumit akkor nem értem mi baja... mondd meg neki hogy döntsön!
 4/18 anonim ***** válasza:
Nem mintha csak ez a két lehetőség lenne...
2012. ápr. 15. 16:09
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy elhíznék, odafigyelek a súlyomra. Ráadásul anorexiás voltam régebben, úgyhogy ha híznék, tudom magam kontrollálni, bármilyen kevés kaján+kávén elélek.
2012. ápr. 15. 16:09
 6/18 A kérdező kommentje:
utolsó: a többiben nem bízok, a tabletta az egyik legbiztonságosabb. Eddig megszakítás volt, 3 hónapig.
2012. ápr. 15. 16:11
 7/18 anonim ***** válasza:
sztem azért mérges, mert nem beszélted meg vele! mióta vagytok együtt?
2012. ápr. 15. 16:11
 8/18 anonim ***** válasza:
nem azért, mert nem tudnád kontrollálni magad, sok nőnél a tabletta magas hormontartalma miatt. ezért szoktak általában aggódni a pasik, hogy az ő csajuk is nehogy elhízzon tőle.
2012. ápr. 15. 16:12
 9/18 A kérdező kommentje:
Öt hónapja.
2012. ápr. 15. 16:15
 10/18 A kérdező kommentje:
konkrétan senki nem ismerek, aki tablettától hízott volna meg, olyat igen, aki bánatában zabál, vagy egyéb egészségügyi problémája van. Ha nem válik be ez a tabletta, akkor majd szedek másikat.
2012. ápr. 15. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!