Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe eshettem?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, hétfő reggel lefeküdtünk a barátommal belém élvezettés hétfő este elfelejtettem bevenni a tabit, sajnos csak 15 óra elteltével tudtam pótolni.Már csak 2 tabi van a levélbe szóval hamarosan megjön. Ilyenkor úgy tudom kisebb az esélye amúgy is a megtermékenyülésnek. Lehet hogy hülyeséget kérdezek, kérlek titeket ezért ne csesszetek le. A fogamzásgátló hogy hat? ha hétfőn még védett voltam( mert ugye egészen addig bevedtem a tabikat csak aznap este nem) attól még terhes lehetek?2012. ápr. 11. 20:46
1/10 anonim válasza:
Nődoki holnap reggel 08:00 kor!
2/10 anonim válasza:
mióta szeded?
Amúgy tuti nem estél teherbe.3órával "maradtál" el a 12órától...
3/10 A kérdező kommentje:
holnap pont nincs nődokim :S amúgy 2. hónapja szedem szóval ez a 2. levél.
2012. ápr. 11. 20:48
4/10 anonim válasza:
Nem hinném, h baj lehet. Mensit úgy szokták előbbre hozni, h az utolsó 3 szemet nem veszik be pl... Ismerős?
5/10 A kérdező kommentje:
jaj tényleg. magyarul akkor is véd amikor a mensi ideje van szóval akkor is hatott. de ugyanúgy szedtem tovább ma vettem be az utolsó előttit és megtartom a hétnapos szünetet. ez így jó ?
2012. ápr. 11. 20:54
6/10 anonim válasza:
Igen,a 7napos szünetet meg kell tartani,és a 8.napon elkezdeni a következő levelet :)
7/10 A kérdező kommentje:
oké én is így gondoltam, csak ugye a papir azt irja ha elfelejtem bevenni akkor vagy haggyam abba és tartsam meg a szünetet + 1 hét kiegészítő védekezés, vagy szedjem be ezt és ne tartsak szünetet hanem rögtön kezdjem a következő levelet. de akkor csak azután lesz mensim és lehetnek áttörö vérzések azt pedig nem akarom. de ha most megjön, a 7 napos szünetbe , akkor utána a 8. naptól már védett vagyok lényegében amikor újra kezdem ugye?
2012. ápr. 11. 21:11
8/10 anonim válasza:
ezt ugye te sem gondolod komolyan? a betegtájékoztató leírja mit kell tenni, de te inkább halgatsz az itt lévő emberekre? szerinted miért irják a tájékoztatóba, csak úgy poénból?
9/10 anonim válasza:
Én is hagytam ki tabit ráadásul nem is pótoltam és aznap 2x is lefeküdtünk a barátommal. Nem jött meg nekem is késett ráadásul 2 pozi tesztem is lett nődokihoz elmentem de akkor már megjött azt hittem méhenkívüli de szerencsére semmi gáz. Szóval ebből kiindulva szerintem nem vagy terhes de azért menj el dokihoz.
10/10 A kérdező kommentje:
tegnap megjött :)
2012. ápr. 19. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!