Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Teherbe eshettem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe eshettem?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, hétfő reggel lefeküdtünk a barátommal belém élvezettés hétfő este elfelejtettem bevenni a tabit, sajnos csak 15 óra elteltével tudtam pótolni.Már csak 2 tabi van a levélbe szóval hamarosan megjön. Ilyenkor úgy tudom kisebb az esélye amúgy is a megtermékenyülésnek. Lehet hogy hülyeséget kérdezek, kérlek titeket ezért ne csesszetek le. A fogamzásgátló hogy hat? ha hétfőn még védett voltam( mert ugye egészen addig bevedtem a tabikat csak aznap este nem) attól még terhes lehetek?
2012. ápr. 11. 20:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Nődoki holnap reggel 08:00 kor!
2012. ápr. 11. 20:47
 2/10 anonim ***** válasza:

mióta szeded?

Amúgy tuti nem estél teherbe.3órával "maradtál" el a 12órától...

2012. ápr. 11. 20:47
 3/10 A kérdező kommentje:
holnap pont nincs nődokim :S amúgy 2. hónapja szedem szóval ez a 2. levél.
2012. ápr. 11. 20:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem hinném, h baj lehet. Mensit úgy szokták előbbre hozni, h az utolsó 3 szemet nem veszik be pl... Ismerős?
2012. ápr. 11. 20:53
 5/10 A kérdező kommentje:
jaj tényleg. magyarul akkor is véd amikor a mensi ideje van szóval akkor is hatott. de ugyanúgy szedtem tovább ma vettem be az utolsó előttit és megtartom a hétnapos szünetet. ez így jó ?
2012. ápr. 11. 20:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen,a 7napos szünetet meg kell tartani,és a 8.napon elkezdeni a következő levelet :)
2012. ápr. 11. 21:08
 7/10 A kérdező kommentje:
oké én is így gondoltam, csak ugye a papir azt irja ha elfelejtem bevenni akkor vagy haggyam abba és tartsam meg a szünetet + 1 hét kiegészítő védekezés, vagy szedjem be ezt és ne tartsak szünetet hanem rögtön kezdjem a következő levelet. de akkor csak azután lesz mensim és lehetnek áttörö vérzések azt pedig nem akarom. de ha most megjön, a 7 napos szünetbe , akkor utána a 8. naptól már védett vagyok lényegében amikor újra kezdem ugye?
2012. ápr. 11. 21:11
 8/10 anonim ***** válasza:
ezt ugye te sem gondolod komolyan? a betegtájékoztató leírja mit kell tenni, de te inkább halgatsz az itt lévő emberekre? szerinted miért irják a tájékoztatóba, csak úgy poénból?
2012. ápr. 12. 11:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is hagytam ki tabit ráadásul nem is pótoltam és aznap 2x is lefeküdtünk a barátommal. Nem jött meg nekem is késett ráadásul 2 pozi tesztem is lett nődokihoz elmentem de akkor már megjött azt hittem méhenkívüli de szerencsére semmi gáz. Szóval ebből kiindulva szerintem nem vagy terhes de azért menj el dokihoz.
2012. ápr. 13. 14:14
 10/10 A kérdező kommentje:
tegnap megjött :)
2012. ápr. 19. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!