Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe eshetek ujjazással? Qa kérlek értelmes válaszokat mert nagyon félek. Köszönöm.
Figyelt kérdés
állitólag nem verte ki az illető....és nemtudom hogy előváladéktól..nem-e eshettem teherbe.olyan 1perc volt és épp megvolt a menstruáciom.és utána oylan 1-2 napig még mindig megvolt...teherbe eshettem?kérlek válaszoljatok minnél gyorsabba.nagyon félek.anyukámnak meg nem merrem elmondani.igy tanácsokat se tudok kérni tőle vagy kérdezősködni se tudok..köszönööm.2012. jan. 3. 14:21
3/17 A kérdező kommentje:
tényleeeg?és most mitcsináljaak?
2012. jan. 3. 14:28
4/17 anonim válasza:
Ez a ketegória nem gyerekeknek van kiírva. Most komolyan: ha egy láncfűrészhez is ilyen hozzáállással nyúlnál, már rég nem lenne sem kezed, sem lábad, esetleg fejed sem. Mi lenne, ha először tanulnál egy kicsit, mielőtt megkezded a szexuális életet?
De hogy ne offoljak: esélytelen hogy terhes legyél.
5/17 A kérdező kommentje:
köszönöm.most picit megnyugodtam.de kérlek ne oktasatok igy is furda bennem a lelki ismeret!
2012. jan. 3. 14:32
6/17 anonim válasza:
Terhes vagy, anyukáddal KELL beszélned, minél előbb, minél őszintébben.
Légy bátor, állj elé és mondd meg neki, hogy terhes vagy.
7/17 A kérdező kommentje:
de honnan veszed ennyire komolyra hogy terhes vagyok?kérlek ne oszatok ki mert nagyon féle.
2012. jan. 3. 14:35
8/17 A kérdező kommentje:
és még szűz vagyok!de nem is teljes ujjazás volt.hanem csak picit bedugta az ujját.
2012. jan. 3. 14:38
9/17 anonim válasza:
Az, hogy szűz vagy, semmit nem jelent.
Beszélj anyáddal, ő majd segít, csak majd írd le, hogy mit mondott.
10/17 A kérdező kommentje:
nem fogom neki elmondani mert még fiatal vagyok és szerintem ezért is kitagadna de kérlek ne kommentálj ide.
2012. jan. 3. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!