Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Óvszer nélkül akarja de nekem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszer nélkül akarja de nekem ez lesz az első! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A barátommal most akarok lefeküdni először,de nem akar gumit használni én meg nem szedek semmit és félek h terhes leszek!azt mondja h ő már nem egyszer csinálta anélkül,és tudja h mit kell csinálnia de én mégis félek h valami baj lesz.azt mondta h nekem ez annyira fontos akkor oké,legyen így.ezt meg is mondtam neki,de tudom h ez bántja és nem akarom h ez miatt rossz legyen.mit csináljak?(16)
2009. jún. 17. 21:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A tablettához: csak akkor írasd fel, ha tényleg hosszú ideje (nem 4-5 hónapja) vagytok együtt, hosszú távra terveztek, és tudod róla, hogy nem csal meg. Úgyhogy szerintem ezzel várjatok még. Egyébként pedig húzzon gumit, ez nem kívánságműsor. Ha nem akar gumit húzni, nincs dugás, kész. Nehogymá' 16 évesen hormonnal kezdd bombázni a szervezetedet azért, mert ennyire önző a párod. Nem szereti "becsomagolva"? Te pedig nem szeretnél terhes maradni, és még a lehetőségét is ki akarod zárni. Ne menj bele a megszakításosba, teljesen bizonytalan a kimenetele. És hidd el nekem, nem akarsz abortuszra sem menni, és 72 órás tablettát sem akarsz szedni.

28/N

2009. jún. 17. 22:46
 12/14 A kérdező kommentje:
hát igen ezért én sem szeretnék gyógyszert szedni.féléve vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást.tényleg nem azzal van a baj nagyon nem akar gumit húzni,hanem hogy tudom,neki nem kényelmes.azt mondta h semmi akadálya,de jobban örülne ha nem kellene!mindenesetre köszi mindenkinek a tanácsokat!:)(L)
2009. jún. 17. 23:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát a szervezeted pedig jobban örülne, ha nem most kezdenéd el (még a fejlődésed kellős közepén) hormonokkal bombázni. Ha ekkora feneket kerít neki, én nem tudnék megbízni benne. A te biztonságod és az egészséged nem számít?
2009. jún. 17. 23:49
 14/14 anonim válasza:
én nem értem ezt a világot...mindeki a terhességtől parázik csak,a nemi betegségekre senki sem gondol?...pár perc mámorért nem érdemes elrontani az életed...mindenképp gumi...felejtsd el a tabit...ha igy nem megy bele akkor dobd...az ilyen csak szédit,ha majd megtörténik a baj akkor meg majd otthagy...és amugyis ha igazán szeretne akkor legalább ay elsőnél ugz csinálná ahogy te akarnad..és nem azzal foglalkozna hogy neki legyen jó oszt annyi...mert igz h egy nemkivánt terhességtől parázol sex közbe,nem hinném hogz el fogsz tudni lazulni...gondold meg jol..a mámor egy pár percig tart de a következményei lehet hogy egy életen át!
2009. jún. 18. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!