Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer nélkül akarja de nekem ez lesz az első! Mit csináljak?
Ne higgy neki! Védekezés nélkül ne feküdj le vele semmiképpen.
Az csak legenda, hogy első alkalommal nem lehet teherb esni. dehogyisnem lehet.
Amit a barátod valószínűleg tervez, az az, hogy mielőtt elmenne, kihúzza a péniszét. Ezt hívják megszakításos közösülésnek. Van ezzel pár probléma.
1) Lehet, hogy nem tudja pontosan belőni, mikor fog elmenni, és elkésik a megszakítással
2) Hiába húzza ki a péniszét időben, az előváladékban is lehetnek spermiumok, amiktől terehbe eshetsz. Aztán az előváladék néha nem is olyan kevés: a férjemnél pl olyan sok, hogy úszom benne, még mielőtt elmenne (tudom, hogy az övé, nem az enyém, mert más a szaga).
Ha nem egyezik bele a normélis védekezésbe, és továbbra is erőltet téged, akkor nem szeret, hanem csak a szexre kellesz neki. Végülis nem az ő bőrére megy a játék, nem ő lehet terhes, nem őneki lehet abortusza, nem ő maradhat meddő utána, vagy nem neki kell fél évig hormoningadozásoktól szenvednie a 72 órás tabi után.
Ésszel csináld!
Mindenképpen védekezzetek!
Elsőböl is lehet baba,azt pedig nyilván nem szeretnéd.
Ha nem akarja felvenni, akkor nem dughatja be. Ennyi, meg egy bambi.
Tudom, hogy gumi nélkül ezerszer jobb neki. Na de megéri két ember életét kockáztatni pár percnyi élvezetért? A tiédet, meg a babáét?
óvszer mindenképp. Ha ennyit nem képes megtenni érted, dobd, jön majd másik. Sokan vagyunk, és bőven elegen...:D
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!