Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » De mos komolyan, hogy csinálták?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

De mos komolyan, hogy csinálták?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Épp néztem a Trónok Harcát amiben, hát elég nyilvánosan tárgyalják a szexualitás témáját. És elkezdtem gondolkozni hogy a történet ugyan kitalált, de prostitúció valóban létezik évezredek óta.

Felteszem akkor még nem voltak műtétek nőknek ami ugye meggátolta volna a teherbeesést egy életre, se modern gyógyszerek.

Mégis hogy úszták meg hogy nem estek teherbe minden alkalommal? Gyógyfüvekkel? Szerintem kizárt h a korai óvszereket a kuncsaftokra tudták volna tukmálni.

Persze gondolom többször terhesek lettek, akkor mi történt? Megtartották? Szülés után rögtön megölték? V esetleg "abortusz"?

Bocsi a "komolytalan" kérdésért, de kíváncsi vagyok ki milyen tájékozott-e téren.

2012. ápr. 6. 07:17
 1/4 anonim ***** válasza:
44%

Gondolom a többség szülés után megtartotta, vagy odaadta valakinek, akinek nem lehetett gyereke, esetleg árvaház. Biztos voltak olyanok is, akik megölték, de nem hiszem,. hogy akkoriban jellemző lett volna, mert nem voltak annyira hozzászokatva a halálhoz, mint manapság.

Megúszni meg úgy tudták, hogy a 28 napos ciklusból kb 5 nap, amin meg van az esélye a teherbeesésnek és azon az 5 napon sem 100%. Emellett már akkoriban is tudták, hogy kell az ondó a megtermékenyítéshez, így felteszem, hogy az ügyfeleknek nem volt szabad beleélvezni a szolgáltatóba.

2012. ápr. 6. 08:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem voltak hozzászokva a halálhoz? Szerintem pont h igen, úgy értem az orvostudomány még nem volt sehol akkoriban, az utóbbi 200 évben kezdett fejlődni, még abban sem vok biztos h a ciklusokról tudtak mindenhol.
2012. ápr. 6. 11:40
 3/4 anonim ***** válasza:

1. Az a fajta halál, amikor elviszi a másikat egy betegség, nem ugyanaz, mint mikor legyilkolják egymást. Meglepne, ha az akkori generáció ennyire érzéketlen lett volna mások élete kapcsán, mint a maiak.

2. :D A ciklus nyilván nem, de ennek nemismerete még nem jelenti azt, hogy a 28 napból mind a 28 termékennyé vált. Tehát ez egy alap "védelmi" vonal lehetett nekik, mert ebbe az 5 napba nem könnyű csak véletlenül belefutni.

Az meg már akkoriban alap tudás volt, hogy a férfi "magva" kell a megtermékenyítéshez, tehát ezzel a ténnyel ugyanannyira tisztában lehettek, mint manapság. Az előváladéktól meg azért nem könnyű ám teherbe esni.

2012. ápr. 6. 12:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Régebben is tudtak "abortuszt" csinálni. Annyi a lényeg, hogy valami hosszú cuccal felnyúlni és lekaparni a magzatot a méhfalról. Mondjuk nem tudom mennyire alkalmazták ezt a módszert, de elvben lehetséges.
2012. ápr. 6. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!