Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Diane 35 gyógyszert írt fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diane 35 gyógyszert írt fel az orvosom hormonális problémáimra, vélemények?

Figyelt kérdés
Tudom, körülbelül a 124. vagyok, aki felteszi ezt a kérdést, de kíváncsi vagyok, hogy mostanában ki hogy áll ezzel a készítménnyel. Mennyire híztatok meg lányok? Fogamzásgátlásban 1-5-ig mennyire hatásos? Minden más vélemény érdekel, Diane 35 ellenesek és pártiak, jelentkezzetek! :) Mire kell odafigyelnem? Köszönet mindenkinek!

2012. ápr. 5. 15:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
23%

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..

második komment. ezt is orvos mondta.

amúgy jó h már nem a szüleimmel osztom meg h h fogok védekezni. és mint mondtam, utánanéztem aztán én is. de eleve hittem az orvosnak, ahogy most te is..

2012. ápr. 5. 16:35
 12/28 anonim ***** válasza:
72%
Én nem eleve hittem neki XD Én elolvastam kb az összes google találatot és könyvet ami otthon van, mikor felírta. És csak utána kezdtem el szedni... Ha meg olyan nagylány voltál, hogy szexelj, akkor beszélni is tudni kell róla...
2012. ápr. 5. 16:37
 13/28 anonim ***** válasza:
47%

na akkor itt van még valami, úgy látszik, mégsem olvastál el mindent róla. ha nem hiszed el nekem, itt egy orvos véleménye. tessék.

Tiszteltt Dr. Úr!! Megszeretném kérdezni Önntől, hogy én most először szedek fogamzásgátló gyógyszert de már van egy 3 hónapos kisfiam. És az lenne a kérdésem, hogy én kaptam egy gyógyszert amit az orvosom ki irt és valahogy nem teszik mert már lassan 2 hete hogy meg van a betegségem ez mitől van. a gyógyszer neve:DIANE-35 drazsé.Előre is köszönöm válaszát.

Ha már 2 hete vérzik, menjen el ismét orvoshoz, addig folytassa a szedést. A Diane elavult, kérjen más tablettát, még ha kicsit drágább is. Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a tablettáról írottakat. Ha megkeres, szívesen segítek. Üdvözlettel:

Dr. Petróczi István

2007. 05. 21. 09:39

[link]

2012. ápr. 5. 16:38
 14/28 anonim ***** válasza:
17%
A Diane elavult, kérjen más tablettát, még ha kicsit drágább is. - a tételmondat.
2012. ápr. 5. 16:38
 15/28 anonim ***** válasza:
Bocsi, de most amúgy min veszekedsz. Az aszpirinba is valaki beled*glik másnak meg használ. Egyik gyógyszer sem tökéletes és minden ember más. Nekem megfelel ez a gyógyszer, és attól hogy itt erőlködsz, a testem nem lesz hirtelen beteg tőle.
2012. ápr. 5. 16:41
 16/28 anonim ***** válasza:
25%
te kötöttél bele abba a mondatomba, h elavult a bogyó, és ezt igazoltam.
2012. ápr. 5. 16:42
 17/28 anonim ***** válasza:
Én csak válaszoltam kérdésre, és nem érdekelt ki válaszol előttem, te voltál az aki reagáltál rám, úgyhogy ne piszkálódj itt mint az ovisok... xD
2012. ápr. 5. 16:44
 18/28 anonim ***** válasza:
0%
ok, akkor ne hallgasd meg a tanácsot. vannak alacsony hormontartalmúak is. dehát neked biztos semmit nem jelent, h sok orvos nem irja fel semmi pénzért ezt a gyógyszert. aztán ha gondjaid lesznek, ne sirjál itt.. jóból irtam, amit irtam.
2012. ápr. 5. 16:51
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
ha tényleg bejött, akkor nem kell kavargatni.. de ez nagyon ritka, h vkinek bejön ez a gyógyszer. na meg az h fél évig szabad csak szedni.. de okés..
2012. ápr. 5. 16:52
 20/28 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam ki a kérdést, hogy vitázzatok. Legyetek szívesek abbahagyni.
2012. ápr. 5. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!