Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Diane 35 gyógyszert írt fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diane 35 gyógyszert írt fel az orvosom hormonális problémáimra, vélemények?

Figyelt kérdés
Tudom, körülbelül a 124. vagyok, aki felteszi ezt a kérdést, de kíváncsi vagyok, hogy mostanában ki hogy áll ezzel a készítménnyel. Mennyire híztatok meg lányok? Fogamzásgátlásban 1-5-ig mennyire hatásos? Minden más vélemény érdekel, Diane 35 ellenesek és pártiak, jelentkezzetek! :) Mire kell odafigyelnem? Köszönet mindenkinek!

2012. ápr. 5. 15:42
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
49%
ha nem lenne hatásos, akkor nem irná fel. viszont ez egy eléggé őskori lelet..... :S
2012. ápr. 5. 15:46
 2/28 anonim ***** válasza:
3 éve szedem és szeretem. Nem híztam tőle. Egyáltalán semmi sem változott tőle. Azon kívül, hogy nem görcsölök, de hát pont azért írta fel.
2012. ápr. 5. 16:08
 3/28 anonim ***** válasza:
64%
utolsó, azt tudod h ezt a gyógyszert csak fél évig szabad szedni, és h nem fogamzásgátló, hanem az csak 1 mellékhatás?
2012. ápr. 5. 16:09
 4/28 anonim ***** válasza:
19%
Köszi, de majd az orvosaim jobban tudják. És ki mondta, hogy miért szedem?
2012. ápr. 5. 16:22
 5/28 anonim ***** válasza:
64%
csak gondoltam, szólok.. ok, te csak szedd.. nekem is nem 1 orvos felirta a fogamzásgátlót, csak úgy, minden nélkül, aztén egy negyedik orvos megmondta azt igazságot, h nekem egyáltalán nem lenne szabad szednem, mert agyi trombózist kaphatok tőle, mert erre hajlamos vok, és folyton fájt a fejem. abba is hagytam. úgyh az orvosokról ennyit...
2012. ápr. 5. 16:25
 6/28 anonim ***** válasza:
55%
Hát nekem nem csak úgy felírták, hanem megvizsgáltak és kikérdeztek. Ki is sétáltam volna az olyan orvostól aki csak úgy felírja... Az a te hibád ha te nem tetted. Úgyhogy erről ennyit. Kockázata meg annak is van ha kilépsz az utcára.
2012. ápr. 5. 16:28
 7/28 anonim ***** válasza:
47%
ok, akkor jó. hát én aztán honnan tudhattam volna ott 18 évesen, h ennek mi a mechanizmusa? én is hittem az orvosoknak. úgyh ez k.rvára az ő hibájuk, mellesleg, egy barátnőmet se vizsgálták ki, aki államihoz ment.
2012. ápr. 5. 16:29
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát én 17 évesen kezdtem el szedni és ez nem akadályozott meg abban, hogy ennyi tudásom legyen, mert utánanéztem. Más gyógyszert sem szed be az ember csak úgy, ennél is ugyanúgy van.
2012. ápr. 5. 16:31
 9/28 anonim ***** válasza:
21%
örülök h te ilyen k.rvaokos vagy :D szerencsére, én is időben rájöttem, úgyh azóta nem szedek semmiféle ilyen sz.rt. és minden sokkal jobb :)
2012. ápr. 5. 16:32
 10/28 anonim ***** válasza:
55%
Nem vagyok k*va okos, csak fellapoztam pár könyvet meg beírtam a keresőbe, + van anyám, apám, nővérem... O_O
2012. ápr. 5. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!