Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mér nem vehet 18 éven aluli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mér nem vehet 18 éven aluli szexuális terméket? :O

Figyelt kérdés

Egy 16 éve nem dughat? Nincs spermája vagy nem menstruál? Nem lehet gyereket? DE LEHET!

Akkor mi a szar ez?

Az oké ha nem vehet villogó brokit, de hogy gumit se! Szánalom.

Vajon ez miért van?

2012. ápr. 2. 23:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Abszolút nem vagyok mérges:D Ennyi kevés hozzá, még csak eszembe se jutott :D

És nem vagyok csaj:)

Hát ha ennyitől felhúznám magam, akkor hogy mehetnék emberek közé?! :D

2012. ápr. 2. 23:38
 12/15 A kérdező kommentje:
Bocsi, akkor csak egy csajos pasi vagy :D
2012. ápr. 2. 23:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Kulonben Budapesten van olyan tesco, ahova ki van irva a penztarhoz, hogy 18 even aluli nem vehet gumit.
2012. ápr. 3. 05:48
 14/15 A kérdező kommentje:

Na erről van szó!

Kösz, hogy jöttél, végre egy figyelmes ember! :)

2012. ápr. 3. 14:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Az más kérdés, hogy jogszabályokba ütközik :D

Igen, nyilván egy tizenéves nyilván nem fog ott panaszkodni, vásárlók könyvet kérni mert így is elég ciki neki a helyzet.

Pedig kellene, na mindegy. Ha meglátok én egy ilyen táblácskád panaszkodni fogok majd :) Mások érdekében is. De rengeteg helyen árulnak, biztos, hogy legalább 1 boltban kapsz, ne add fel a keresést!

2012. ápr. 3. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!