Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ismertek olyan fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek olyan fogamzásgátló tablettát, ami növeli a szexuális vágyat, libidót?

Figyelt kérdés
Eddig a belarát szedtem, de a vágyam egyenlő a nullával, ezért gondoltam hogy váltok valamilyen tablettára, ami jobb lehet! Van valakinek tapasztalata? esetleg másnak is lett libidó csökkenése a belarától? Van valami tipp vágyfokozásra(tabletta vagy valami gyógyszer) ami beválhat, Köszi a válaszokat!
2012. febr. 28. 13:43
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
aszpirin comb közé szorítva.
2012. febr. 28. 13:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Anno én is Belarát szedtem, nekem a libidómat nem csökkentette, viszont mellette terhes lettem. Most Lindynettet szedek, még nincs konkrét tapasztalatom. Én úgy gondolom, hogy mindenkinek más válik be, nincs egyforma szervezet.
2012. febr. 28. 13:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az összes fogamzásgátló csökkenti a libidót. Nézz utána: nincs olyan gyógyszer, amivel ne hozták volna ezt összefüggésbe. Amondó vagyok, ha jó szexet akarsz, inkább leállsz vele.
2012. febr. 28. 13:55
 4/7 anonim ***** válasza:

a fogamzásgátló növelni nem tudja a vágyat, csak csökkenteni

van akinek nem csökkenti, de akinek igen, annak általában mindenféle fogamzásgátló csökkenti

2012. febr. 28. 14:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Ilyen nincs.

Előfordul, hogy vkinek nő a libidója a tabletta mellett, de az nem a tablettában lévő hormontól van. Egyszerűen ő épp olyan típus, akinek nem csökken tőle a libidója, és a nagyobb biztonságérzet miatt nőhet a libidó. Tehát "pszichológiai" alapon.

A benne lévő hormonok inkább csak libidócsökkenést okoznak. És általában akinek az egyiktől csökken, annak a többitől is.

2012. febr. 28. 21:03
 6/7 anonim ***** válasza:
55%
Nekem a libidom a béka feneke alatt van miota szedem a pirulát. Beszedem ezt a levelet és befejeztem. Tobbet nem szedek. Megszakítással + valamilyen spermaolo szert fogunk használni (pharmatex vagy hasonlo). Nem gond, ha jon majd a kisteso.
2012. márc. 2. 15:48
 7/7 anonim ***** válasza:
44%
még egy hülye pharmatexes...
2012. márc. 3. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!