Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen gumit használtok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gumit használtok, szakadt már, milyen pózba, észrevettétek, vagy melyik gumit ajánljátok?

Figyelt kérdés

arra lennék kíváncsi, h. melyik gumi a legjobb, és mik a tapasztalataitok vele kapcsolatba, mielyik az amaelyik szakadt, milyen pózban volt a szakadás, és észre vettétek-e, vagy melyik a jó, melyik a rosdsz gumi!!

légyszi segítsetek,

2009. jún. 15. 15:19
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Kétszer szakadt eddig a sárga Durex...
2009. jún. 15. 15:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nalunk a durex eddig nem szakadt ki, viszont más fajtűk már igen.
2009. jún. 15. 15:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Durexet 1x vettünk, 2 db kiszakadt belőle.. Lila volt

Lifestyles meg sose szakadt ki, pedig használjuk ám... :D

2009. jún. 15. 15:37
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Remélem ezt is értékelhető válasznak találod... több okból szakadhat a gumi: nem megfelelő méret, száraz, gyári hiba, levegős alatta, ami általában a méret miatt van. Tehát, hogy neked melyik a legmegfelelőbb, azt nem fogja tudni neked senki megmondani, próbálgasd.
2009. jún. 15. 15:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Gondos felhelyezés a titka mindennek! Ne legyen alatta levegő, ahogy az előzőek írták!

A Durexel, Rakoval nincsenek jó tapasztalatok amúgy, ha odafigyelsz, még úgy is szakadhat!

Én személy szerint a Lifestyles-t ajánlom! Abból mindig az UltraThin-t használom, még nem volt vele gond, pedig nem egy csomag el lett használva a 12-esből! :D

2009. jún. 15. 16:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Próbáltam már többfélét. Durex 2x (2 fajtája)szakadt. Nem szeretem, mert hamar kiszárad, nem jól síkosítható, büdös és az íze sem jó. A lifestyles 1x lecsúszott és bennem maradt. Uazokat tapasztaltam ennél is, mint a durexnél. A legjobban a masculan vált be. Nem szakadt, nem csúszott le, jó az íze, illata, jól csúszik, nem szárad ki olyan hamar és jól síkosítható. Na és persze olcsóbb is a többinél. Viszont kisebb mérettel rendelkezőknek jó. Ha vastag a farkad, szorítani fog.

Misszionáriusban szakadt, felhúzott lábakkal. Akkor vettük észre, mikor kivette és a félbehasadt gumi ott ficegett a farkán.

2009. aug. 5. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!