Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után ajánljátok a fogamzásgátló szedést?
17 éves vagyok és 2 éve vagyok együtt a barátommal. Mindig óvszerrel védekezünk, és egészen májusig nem is volt gond.
Akkor elszakadt az óvszer, és eseményutáni tablettát kellett bevennem. Nagyon megijedtünk, és hát eléggé eltávolodtunk egymástól, barátom nem akart elmenni bennem.
És akkor merült fel hogy fogamzásgátlót kéne szednem. Mostanra már helyre rázódtak a dolgok, nyáron dolgoztam is, és lenne pénzem egy ideig rá. De nem vagyok benne biztos, mert míg az óvszernél rögtön észreveszed a gondot, és tudsz bevenni tablettát, a fogamzásgátlónál nem. Szerintetek maradjunk az óvszernél vagy sem ?
Mi 2 és fél év után írattuk fel a fogamzásgátlót,mert nálunk is sok volt a para és vágytunk rá,hogy érezhessük egymást rendesen. Azóta mindketten nyugodtak vagyunk, semmi baj nincs a gyógyszerrel,sokkal kényelmesebb és olcsóbb. HA van pénzetek rá és komolynak érzed a kapcsolatotokat,akkor szerintem megéri szedni!
18/L
Én csak arra a részre reagálnék, amit az árról írtál! Én több, mint két évig szedtem Cypromixet, amiből 3 havi adag volt 2400 ft körül! Kérdezz meg róla egy nőgyógyászt, ajánlaná-e Neked. Nekem nagyon bejött, és amikor leálltam vele, a második hónapban már sikerült teherbe esnem is. Bár én 23 éves koromban kezdtem szedni.
Ugyan minden szervezet másként reagál a fogamzásgátlókra, de ma már egy 17 éves lány nyugodtan szedheti! Remélem, hogy tudtam segíteni.
Szia, én 16 évesen kezdtem el szedni, fél éves kapcsolatban, pont emiatt, mert folyton féltem attól, hogy mi lesz, ha elszakad az óvszer (hálistennek ez sosem fordult elő). A tablettánál, ha rendesen szeded, mindig kb ugyanabban az időpontban, nem hánysz utána 4 óráig, és nem szedsz antibiotikumot, akkor a hibalehetőség kb 0,01%. Én már 6. hónapja szedem, és nagyon meg vagyok vele elégedve, a ciklusom órára pontos, a melleim nőttek, és a szex sokkal jobb, mert biztonságban érzem magam, és nem kell izgulni. Ráadásul én sem a legdrágább gyógyszert szedem (Sensonette, 4900 ft 3hónapra).
Szerintem megéri felíratni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!