Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem vagyok terhes?
1 hete szexeltem utoljára barátommal előtte pedig 3hete .. nem védekeztünk de nem ment el bennem
2 napja több a hüvelyváladékom és hányingerem is volt.. hánytam is.. tegnap előtt kórházba kerültem hányással és hasmenéssel mert kiszáradtam ott vettek vért és vizeletmintát is adom kellett.. abból kiderült volna ha terhes vagyok igaz ?
más tünet nincs..

Ha nagyon aggódsz vegyél egy tesztet.
Elképzelhető, a terhesség, mert ugye nem védekeztetek, hiába nem ment el, ha az előnedv, ami síkosítóként is működik tartalmaz spermiumokat, sokan estek már megszakításos "védekezéssel" teherbe. Legjobb barátnőm is pl.
Az hogy kórházba kerültél, hánytál, hasmenés, lehet akár vírustól is.
Én úgy tudom már nem nézik a HCG (terhességi hormon) szintet minden labor vizsgálatnál, ezt külön kell kérni. Ez előtt 10 évvel tudom, hogy nézték, mert régi labor papírjaimra rá van írva, hogy "nem terhes", de úgy tudom most már ezt nem nézik egy általános vér és vizelet képnél.
Jobb ha csinálsz egy tesztet, mivel a terhességi hormonok okozzák a terhességi tüneteket is, ha ezek a tünetek várandóság miatt vannak, akkor pozitív lesz a teszt, ha vírus akkor negatív.
Köszönöm mindenkinek. :)
még várok egy hetet hogy megjöjjön aztán ha nem.. akkor teszt

Ha nem védekezel nagy esély van rá,hogy terhes legyél,ha 3 hete sikerült,akkor ugye 6-7 nap a beágyazódás,szóval 2 hetes terhesen is lehetnek már tünetek,de az nem biztos hogy kimutatható ilyenkor.
Mikor terhes lettem rá 2-3 hétre hánytam,hasmenésem volt,szédelegtem,és késett a menszeszem,de a teszt negatívat mutatott,több tesztet is csináltam,az egyiket direkt nem dobtam ki,csak másnap,és másnap már két csík volt...mi egyetlenegyszer nem védekeztünk,és rögtön teherbe estem,na nem is ez a lényeg,csak hogy lehet nem mutatja ki,lehet csak egy vírus,ahogy én is hittem 1,5 éve,ha nagyon aggódsz vegyél két tesztet és menj el dokihoz

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!