Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Március 4. kén hajnalban a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Március 4. kén hajnalban a (mensi után voltam 1-2 nappal) szeretkeztem egy fiúval védekezés nélkül, de elvileg nem élvezett belém!?

Figyelt kérdés
3 napra rá bevettem egy esemény utáni tablettát ami 120 órás szóval elvileg 95%-osan hat egészen az 5. napig! Később 2 napra rá antibiutikumot kellett szednem, ami felborítja elvileg a hormon háztartásom, pluszba még az esemény utáni is adott neki egy lapáttal, amitől elkezdett hullani a hajam is! A menstuációmnak 25.én kellett volna megjönnie de már 4 napja késik! A menstruációmnak megvannak a jelei de nem vérzek még! De viszont a terhességnek semmiféle jele nem volt eddig, semmi hányás, émejgés, székrekedés, ilyenek... Teljesen tudom magamról, hogy nem vagyok terhes!!:) Annyi lenne a kérdésem, hogy szerintetek várjak még, vagy forduljak orvoshoz, vagy mi legyen??
2012. márc. 29. 22:51
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy magabiztos vagyok hanem arról, hogy eldöntöttem valamit magamban és abban biztos vagyok, hogy úgy is lesz!!:) Ha valaki nem ismerné én a titok című könyvet alkalmazók, és be is vállt elvileg mivel ma délben megjött a mensim, bàr picit barna válladékos de elvileg ilyenkor ez normális! Ma meg is méreszkedtem és már csak 1kg súlyfelesleg van rajtam, és elkezdtem szedni a Revalid kapszulát a hajamra!!
2012. márc. 30. 13:24
 42/53 anonim ***** válasza:
remélhetőleg tanultál ebből az esetből ... :)
2012. márc. 30. 17:42
 43/53 A kérdező kommentje:
Persze, nagyon durva nyomott hagyott bennem!:(
2012. márc. 30. 17:55
 44/53 anonim ***** válasza:
Na, ennek örülök hogy megjött:) A bunkó válaszolóknak akik azt írták hogy nem ismernek olyat aki 13 évesen már nem szűz közölném hogy én ismerek sajnos. Egy volt osztálytársam már 11 évesen pettingelt. Másik ismerősöm 13 éves korábban jött össze a barátjával és 14 évesen már nem volt szűz. Ennyi sajna. Ne tudjátok meg milyen világ van basszus:S Tanultál a dologból és kész, örülj hogy megúsztad. A fiú legalább a barátod? Úgy imádom hogy belerántja sok hülye ilyenekbe a lányokat:S Egyébként 22 éves vagyok még mielőtt meggyanúsítanának:D Sok sikert kérdező:) És ezek után csak okosabban mint most :)
2012. márc. 30. 22:25
 45/53 anonim ***** válasza:
16 évesen olyat kaptam volna az Édesanyámtól, hogy a fal adja a másikat....
2012. márc. 31. 12:49
 46/53 anonim ***** válasza:
Ismerek én is , nem azt mondtam hogy nincs ien lány csak ritka ha mondjuk 20ból 1 ha ien vagy ritkább , és én arra akartam kitérni ezzel hogy attól még nem kell arra alapozni hogy jaj 12-3 évesek k.rogatnak és akkor 16évesen ideális... nem voltam bunkó csak reális :) de gondolom neked is voltak korai botlásaid nem véletlenül véded:) igen is hibázott a kérdező, szóval ha nemlátod be hát ennyi eszed van :) védjed csak :)
2012. márc. 31. 16:46
 47/53 anonim ***** válasza:
A 44-es válaszoló vagyok. Nekem nem voltak ilyen botlásaim de ettől függetlenül megértem őt is. Esze volt hogy dokihoz ment utána és elébe ment a bajnak. Nem védem csak az ilyen lehúzó okító válaszoktól rosszul vagyok. Hál istennek nem voltam még hasonló helyzetben és én 18 évesen kezdtem a dolgokat csakhogy ne szólj le. Viszont nem egy ismerősöm volt akiket 15-16 évesen hasonló helyzetbe hoztak mint a kérdezőt. De ezen a téren mindenki próbáljon meg magára vigyázni akár a partner elvesztése árán is. Szerintem.. 22 éves fejjel.. :/
2012. márc. 31. 18:20
 48/53 anonim ***** válasza:
Lehúzó vagy okító, akkor is van benne igazság :) azért előbb kellet volna okosnak lenni... most már mindegy, Nagy baj nem lett
2012. márc. 31. 18:57
 49/53 A kérdező kommentje:
Ha megjött és minden úgy ment ahogyan menni szokott akkor nem lehetek terhes elvileg, ugye?:)
2012. ápr. 3. 20:27
 50/53 anonim ***** válasza:
igen, így már 99.6% hogy nem kell tartanod a terhességtől! :-)
2012. ápr. 4. 17:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!