Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Március 4. kén hajnalban a (mensi után voltam 1-2 nappal)
szeretkeztem egy fiúval védekezés nélkül, de elvileg
nem élvezett belém!?
Figyelt kérdés
3 napra rá bevettem egy esemény utáni tablettát ami 120 órás szóval elvileg 95%-osan hat egészen az 5. napig! Később 2 napra rá antibiutikumot kellett szednem, ami felborítja elvileg a hormon háztartásom, pluszba még az esemény utáni is adott neki egy lapáttal, amitől elkezdett hullani a hajam is! A menstuációmnak 25.én kellett volna megjönnie de már 4 napja késik! A menstruációmnak megvannak a jelei de nem vérzek még! De viszont a terhességnek semmiféle jele nem volt eddig, semmi hányás, émejgés, székrekedés, ilyenek... Teljesen tudom magamról, hogy nem vagyok terhes!!:) Annyi lenne a kérdésem, hogy szerintetek várjak még, vagy forduljak orvoshoz, vagy mi legyen??
Az ovulációm csak március 8.kán kezdődött de én a gyógyszert már 6.án bevettem, szerintem ide nincsen köze, vagy nem teljesen értem, hogy-hogy gondolod!:/
2012. márc. 29. 23:14
12/53 anonim válasza:
De a dokinak nem mondtad hogy esemény utánit szedtél? Mert akkor ő gondolom csak szolt volna. De 4 nap késés miatt feleslegesen ne izgulj még. Ez lehet attól is hogy beteg voltál. A betegtájékoztatóra nem volt ráírva hogy zavarhatja?
2012. márc. 29. 23:15
13/53 anonim válasza:
Semmit se:) Nálam megesik. Terhes nem lehetek csak sokat stresszeltem és ezért késik. Neked viszont drukkolok. Azért a biztonság kedvéért csinálhatsz tesztet is. Egy nőgyógyászati vizsgálat pedig sosem árt:) am. 22l
2012. márc. 29. 23:18
14/53 A kérdező kommentje:
A beteg tájékoztatón az állt, hogy vagy előrébb hozhatja vagy pedig késleltetheti! De én csak a biztonság kedvéért szedtem be, mert elvileg mensi vége is volt, és elméletileg még sperma sem került belém...de ha került is volna akkor is 95%os védeni kellene az esemény utáninak.
Amúgy ezt az egészet orvos írta fel, és ő is annyit mondott, hogy nem is kellene, hogy felírjon mert mensi után voltam.
2012. márc. 29. 23:19
15/53 anonim válasza:
Sajna azt nem lehet tudni pontosan, hogy mikor van az ovulációd. Bárkinek bármikor előfordulhat gyakorlatilag. Főleg ilyen fiatal korban, még gyakran megváltozhat a ciklusod. Akár orgazmus hatására is lehet spontán peteérése valakinek függetlenül attól, hogy eljött-e amúgy az ideje. Egyébként hány napig tartott a legutóbbi menzeszed?
2012. márc. 29. 23:21
16/53 anonim válasza:
Hát elég laza az orvosod. Még jó hogy felírta. De hogy ha tényleg nem került beléd sperma, akkor elég kicsi az esély a terhességre. Ha valóban nem került beléd. Ezt sem tudhatod biztosan.
2012. márc. 29. 23:22
17/53 A kérdező kommentje:
nagyjóból 5-6 napig :) De elvileg a mensi utáni 1-2 napon még nem lehet ovulációm sem, nem? és orgazmusom sem volt, nagyjából 2 percig volt bennem, megszakításokkal:/
2012. márc. 29. 23:24
18/53 anonim válasza:
a teherbeesés nem orgazmus függő. legalábbis a lány részéről...
2012. márc. 29. 23:26
19/53 anonim válasza:
2 percig bírta csak? nagyon kívánhatott, vagy máskor se megy neki, míg legalább jó neked, ha már orgazmusig nem jutsz :-(
2012. márc. 29. 23:27
20/53 anonim válasza:
A 95%-ot meg úgy értsd, hogy 95%-ig biztos, hogy megakadályozza az ovulációt. Nem az 95% hogy nem leszel terhes. Ha már kilökődött a pete, akkor nem tud mit tenni az eseményutáni. Ezt most csak úgy mondom, hogy ne úgy képzeld el, hogy akkor is hatni fog, ha már ott kóvályog egy érett petesejt a petevezetékben:)
Ez a rész most rád vonatkozik: ha nem volt ovuláció abban a három napban, akkor mi után bevetted még tuti nem volt 5 napig. 95%-ig biztos:) Ha amúgy abban az 5 napban lett volna "hivatalosan", mondjuk a 3. napon amikor bevetted, akkor számold hozzá a ciklusodhoz ezt az 5 napot. Tehát ha az a helyzet hogy sikerült megakadályoznia az ovulációt éppen a harmadik napon, vagy a negyediken, nem tudom pontosan hány órára vetted be, akkor 5 nappal később kell megjönnie mint szokott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!