Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Március 4. kén hajnalban a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Március 4. kén hajnalban a (mensi után voltam 1-2 nappal) szeretkeztem egy fiúval védekezés nélkül, de elvileg nem élvezett belém!?

Figyelt kérdés
3 napra rá bevettem egy esemény utáni tablettát ami 120 órás szóval elvileg 95%-osan hat egészen az 5. napig! Később 2 napra rá antibiutikumot kellett szednem, ami felborítja elvileg a hormon háztartásom, pluszba még az esemény utáni is adott neki egy lapáttal, amitől elkezdett hullani a hajam is! A menstuációmnak 25.én kellett volna megjönnie de már 4 napja késik! A menstruációmnak megvannak a jelei de nem vérzek még! De viszont a terhességnek semmiféle jele nem volt eddig, semmi hányás, émejgés, székrekedés, ilyenek... Teljesen tudom magamról, hogy nem vagyok terhes!!:) Annyi lenne a kérdésem, hogy szerintetek várjak még, vagy forduljak orvoshoz, vagy mi legyen??
2012. márc. 29. 22:51
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:
Ma már 12-13 évesek szexelnek, szóval szerintem a 16 az egy ideális kor:)
2012. márc. 29. 23:55
 32/53 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi lehet ez:) Amit én ismerek a streptococcus baktérium ellen, az a xorimax 500. Ez bőrkiütést, bőrpírt, viszketést okozhat mellékhatásként. Amiről és egyéb akár szokatlan mellékhatásokról tájékoztatni kell a kezelőorvost.

A hajhullást passzolom, a fejbőrödet nem nézted lettek-e rajta kiütések, bőrpír vagy valami ilyesmi?

2012. márc. 29. 23:55
 33/53 anonim ***** válasza:
Aki nem segítő szándékkal van fenn ilyenkor, az mit durrog itt? Irigykedik? Nem az volt a kérdés, hogy sajnáljuk-e a kérdezőt. Tahó.
2012. márc. 29. 23:58
 34/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm a védelmezést!:) Amúgy már nem emlékszem a nevére, de az orvosom azt mondta, hogy bezavarhat a menszeszben is, és még azt is mondta az egyik gyógyszerés ismerősöm, hogy a tabira nem lehet hatással az antibiotikumom mert az már 2 órája felszívódott a bevétel után:)
2012. márc. 30. 00:01
 35/53 anonim ***** válasza:

Arra már biztosan nem volt, nem az antibiotikumon múlott hogy terhes leszel-e:) Viszont az ekcéma valszeg az antibiotikumtól van. A menstruáció késése inkább az eseményutánitól. Azért ne ez legyen a bevett "védekezési módszered":) Eztán csak ésszel, okosan!

Nincs mit védelmezés:D Nem szeretem az ilyen embereket. Már dörzsöli a tenyerét, hogy biztos teherbe esett egy újabb tizenéves kis p.csa, hehe. A legtöbb ilyet az hajtja, hogy ő már vagy még nem kell senkinek. Ha valakinek csak epés megjegyzései vannak, az menjen inkább valahova fórumozni, ahol a véleményét kérdezik, és nem segítséget, jó tanácsot, biztatást várnak. Na le is fekszek ennek örömére:D Ha valaki veszekedni akar az írjon privátot, majd holnap lerendezem:D

2012. márc. 30. 00:07
 36/53 A kérdező kommentje:
Jó fej vagy, köszönöm :):):))
2012. márc. 30. 00:15
 37/53 anonim ***** válasza:

Mutass már egy 12 évest aki nem szűz, de még 13 évest se tudsz mutatni, ien szövegre támaszkodsz nevetséges, így hárítod hogy egy r.bi vagy :) nagyon gáz duma, ez aztán okot ad arra hogy k.rválkodj igazad van :)

Az hogy dörzsölöm a tenyerem meg hogy nem kellek senkinek , te aztán honnan veszed a sok baromságodat? elég ostoba ember lehetsz, ha neked ennyi jön le ebből , bármibe fogadok hogy jobban festek nálad :)fejre is testre is , ne aggódj a felől hogy nem kellek senkinek :)ne magadból indulj ki, és mellesleg én meg az ien felelőtlen 16 éves éretlen p.csákat utálom ,volt jó pár ienem ezért szólok be mert rühellem őket :) aztán itt sírnak gyikon :D grat :D

2012. márc. 30. 01:27
 38/53 anonim ***** válasza:
Az orgazmus nélküli 2 perces menet megérte ezt a sok kellemetlenséget? Meg mi az, hogy "teljesen tudom magamról, hogy nem vagyok terhes"? Bennem sose járt gumi vagy fog.gátló szedése nélkül senki farka, mégis mindig bennem van, hogy semmi sem biztos... Jó neked, hogy ilyen magabiztos vagy...
2012. márc. 30. 06:54
 39/53 anonim ***** válasza:
Amúgy én nem a menstruáció kimaradása miatt aggódnék, ha már "tuti nem vagy terhes", majd megjön, van, akinél egy hónap kimarad. A hajam hullása, a hízás jobban zavarna.
2012. márc. 30. 06:56
 40/53 lányaim válasza:

remélem meg jö veled vagyok és együtt érzek veled.sajnos nekem is kellet be vegyek escapellet rá 6 napra megjött azóta semmi.

közben voltam dokinál vérvétel vizelet és már 7 töl várom,hogy megjöjjön de semmi azota 3 negativ teszten túl vagyok.33 éves vagyok két gyerekes anyuka és nekem soha nem jött idöbe késet már 10 12 napot is.szoval remélem minden rendben lesz.

2012. márc. 30. 08:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!