Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Március 4. kén hajnalban a (mensi után voltam 1-2 nappal) szeretkeztem egy fiúval védekezés nélkül, de elvileg nem élvezett belém!?
Nem tudom mi lehet ez:) Amit én ismerek a streptococcus baktérium ellen, az a xorimax 500. Ez bőrkiütést, bőrpírt, viszketést okozhat mellékhatásként. Amiről és egyéb akár szokatlan mellékhatásokról tájékoztatni kell a kezelőorvost.
A hajhullást passzolom, a fejbőrödet nem nézted lettek-e rajta kiütések, bőrpír vagy valami ilyesmi?
Arra már biztosan nem volt, nem az antibiotikumon múlott hogy terhes leszel-e:) Viszont az ekcéma valszeg az antibiotikumtól van. A menstruáció késése inkább az eseményutánitól. Azért ne ez legyen a bevett "védekezési módszered":) Eztán csak ésszel, okosan!
Nincs mit védelmezés:D Nem szeretem az ilyen embereket. Már dörzsöli a tenyerét, hogy biztos teherbe esett egy újabb tizenéves kis p.csa, hehe. A legtöbb ilyet az hajtja, hogy ő már vagy még nem kell senkinek. Ha valakinek csak epés megjegyzései vannak, az menjen inkább valahova fórumozni, ahol a véleményét kérdezik, és nem segítséget, jó tanácsot, biztatást várnak. Na le is fekszek ennek örömére:D Ha valaki veszekedni akar az írjon privátot, majd holnap lerendezem:D
Mutass már egy 12 évest aki nem szűz, de még 13 évest se tudsz mutatni, ien szövegre támaszkodsz nevetséges, így hárítod hogy egy r.bi vagy :) nagyon gáz duma, ez aztán okot ad arra hogy k.rválkodj igazad van :)
Az hogy dörzsölöm a tenyerem meg hogy nem kellek senkinek , te aztán honnan veszed a sok baromságodat? elég ostoba ember lehetsz, ha neked ennyi jön le ebből , bármibe fogadok hogy jobban festek nálad :)fejre is testre is , ne aggódj a felől hogy nem kellek senkinek :)ne magadból indulj ki, és mellesleg én meg az ien felelőtlen 16 éves éretlen p.csákat utálom ,volt jó pár ienem ezért szólok be mert rühellem őket :) aztán itt sírnak gyikon :D grat :D
remélem meg jö veled vagyok és együtt érzek veled.sajnos nekem is kellet be vegyek escapellet rá 6 napra megjött azóta semmi.
közben voltam dokinál vérvétel vizelet és már 7 töl várom,hogy megjöjjön de semmi azota 3 negativ teszten túl vagyok.33 éves vagyok két gyerekes anyuka és nekem soha nem jött idöbe késet már 10 12 napot is.szoval remélem minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!