Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sokadik menetnél gumi nélkül, hüvelykúp alkalmazásával belémélvezhet már a párom?
Figyelt kérdés
Úgy olvastam, hogy csak az első pár (2-3) elélvezésnél van jelentős spermiumtartalom, és a továbbiaknál már elenyésző. Ha ez valóban így van, akkor kiegészítésként Pharmatex hüvelykúppal biztonságos, hogy belémélvezzen a párom?2009. jún. 14. 21:07
1/7 anonim válasza:
Megteheti, csak jó eséllyel gyerek lesz belőle.
Attól még, hogy kisebb az esélye... volt már itt olyan, aki csak beleült egy ilyen foltba, aztán abból is gyerek lett.
MINDIG!!! VÉDEKEZNI KELL!!!
És a megszakított közösülés NEM védekezés!
2/7 anonim válasza:
ennyi erővel fogamzásgátlót is szedhetnél szerintem
3/7 anonim válasza:
Szerintem az első válaszoló nem olvasta el rendesen a kérdést. Pedig ott van, hogy Pharmatex hüvelykúppal történne az akció. Szóval szerintem úgy már nem igen lehet gond belőle.
4/7 anonim válasza:
Ezek a kúpok azért nem igazán biztonságosak. Jó, sokadik akció... de a kúp ugye az első előtt ment be, és talán egy óráig működik. Akció után nem nyomogatunk be semmit, még kúpokat sem. Legfeljebb egy új akció keretében ismét a régi eszközöket :-)
5/7 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy ugye már túl vagyunk mondjuk 4 meneten. Addigra már bőven elhasználok szerintem 2 kúpot is. És az 5. előtt betenném a harmadikat, várnék kb fél órát, hogy biztosan működőképes legyen, és akkor. Azért gondoltam hogy ez így talán elég lenne, hiszen elvileg ezt a kúpot erre találták ki még akár az első (spermában gazdag) élvezetnél is. De úgy mondjuk tény hogy elég veszélyes, és könnyen teherbe eshetek, ezért gondoltam hogy akkor jobb lenne úgy, hogyha már a sokadiknál próbálkoznánk ilyennel. Szerintetek akkor most ez így ebben a formában elég biztonságos már? És kb hány % az esélye így a teherbeesésnek?
2009. jún. 15. 07:02
6/7 anonim válasza:
Orvost kérdezz, ő ezt jobban tudja.
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben. Azért köszönöm a segítséget. :)
2009. jún. 17. 08:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!