Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ovszer? Muanyagbol keszul ezert a huvely falahoz dorzsolni egeszsegtelen, ki tudja mibol es hogyan keszul sikositoja, kenyelmetlen, rossz illatu, sok penzbe kerul es csokkenti az elvezetet.
A megfelelő óvszert szinte észre sem venni.Azzal egyetértek, hogy sokba kerül.De inkább mint egy abortusz 60.ezerért...Aki nagyon sokallja az árát,rendeljen a netről 100as kiszerelésben,sokkal olcsóbb úgy.
Vagy bevállalja a férfi az óvszert,vagy a nő a fog.gátló tablettát.Minden más védekezés rizikós.
Én is egyetértek azzal, hogy csak a puhap.csű férfiak rinyálnak ennyit a gumi miatt. Ha vki gumiban képtelen teljesíteni, az kicsit ciki.
Persze ha ilyen lenne a párommal (de hálistennek nincsen, sőt, egyik párommal sem volt), még mindig lehet más védekezési módot választani.
Baromság, hogy egészségtelen. Miért lenne az? Gumikesztyűket is abból gyártják, mégsem rohad le minden orvos meg ápolónő keze öregkorára...
Jó pár éve használok gumit, de bizony soha semmi bajom nem volt tőle, ahogy a páromnak sem.
Gumikesztyűt is rendszeresen használok a tanulmányaim miatt, és a kezem se száradt még le.
Az lehet, hogy csökkenti az élvezetet, de bizony vmit vmiért. Inkább egy fél fokkal kisebb élvezet, mint egy nem kívánt terhesség.
Nem műanyagból, hanem latexből készül.
Miért lenne egészségtelen?
Rossz illatú? Szerintem nem az.
Sok pénzbe kerül?: Szeretnél inkább gyereket nevelni? Vagy itt a fogamzásgátlóra gondoltál? Hidd el, az sem olcsóbb.
Csak te vagy így ezzel? Jahh, kb.
21 L
Az előző válaszolóknak teljesen igazuk van, és itt még egy kis kiegészítés gumi óvszer előnyeiről.
Én a cheers óvszert preferálom évek óta, sosem volt vele semmi probléma, és még olcsó is.
www.biztonsagosvedekezes.hu
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!