Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Még nem szeretnék gyereket, a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még nem szeretnék gyereket, a párom viszont igen, ezért megbeszéltük hogy megszakitással védekezünk. Egy kicsit aggódom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párom idősebb is.
2012. márc. 20. 11:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha 45-ig várt, akkor várhatna még 1-2 évet.

Úgy látom, rendesen kiszolgáltattad magad anyagilag és érzelmileg is. Szép dolog az odaadás, de eddig egyetlen olyan érvet nem mondtál, ami indokolná a gyerekvállalást.

2012. márc. 20. 11:35
 12/21 A kérdező kommentje:
Végülis, beszélgettünk róla, csak félek, hogy elhizok, vagy elkopok.. és már nem fogok neki kelleni.
2012. márc. 20. 11:44
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Mivan? Hát ne hízz el. Nem kötelező.

De komolyan, szerintem ha az alakod meg a "kopás" miatt aggódsz, akkor még nem vagy anyának való. Kb. egykorúak vagyunk, megértelek, de akkor meg védekezzetek!

2012. márc. 20. 11:51
 14/21 anonim ***** válasza:
Egyébiránt a 45 éves pasid hamarabb fog elkopni, mint te, mintegy 20 évvel.
2012. márc. 20. 11:51
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen ez várható volt, azért a 20 év kor különbség az így baromi sok...erre már az elején gondolni kellett volna, hogy előbb utóbb ő gyereket szeretne, te viszont még nagyon fiatal vagy ehhez...nehéz dolog, várjatok vele mindenképp míg te is akarod azt a gyereket, és ne csak az ő kedvéért szülj!
2012. márc. 20. 12:19
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez a megszakítás elég béna ötlet, ha te vagy a nő és te nem akarod. Simán intézi úgy hogy " hoppá becsúszott egy kicsi "véletlenül"" Így nem sok idő kell majd hogy terhes legyél

Én pl szeretnék gyereket, pedig csak 19 vagyok, és tulajdonképpen semmim sincs ami egy gyerekhez kell, szóval még jó pár évet várhatok. De ha te nem akarod, akkor ne hagyd hogy ráderőltesse. Szerintem még beszéljetek erről

2012. márc. 20. 12:39
 17/21 anonim ***** válasza:
76%

Ez béna döntés volt - nem csodálkoznék, ha 2-3 hónapon belül becsusszanna az a gyerek.

Eleve nem igazán illetek össze, 20 év különbség nagyon sok, ha gyereket is akartok.

Üljetek le még egyszer, és beszéljétek meg, meddig védekeztek _normálisan_ (nem feltétlenül dátum: lehet esemény is).

Az meg, hogy a tested milyen lesz... eleve: vigyázhatsz is magadra. Ne zabálj (szoptatás alatt se), akkor nem fogsz nagyon elhízni, és visszamész majd kb. a normál súlyodra.

És a tested még mindig 20 évvel fiatalabb, mint az övé.

2012. márc. 20. 12:47
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez azért elég durva... Egyikőtöket sem értem igazából. Kezdve azzal, hogy a párodnak mi a jó abban, ha rád erőltet egy olyan gyereket, akit te még nem akarsz... Az, hogy nem állsz készen, rendben is lenne, még bőven ráérsz, de nem ilyen indoknak kéne lenni, hogy úristen, mi lesz a testemmel... Én előbb félnék attól, hogy nem tudnék mit kezdeni a babával, nem érzem magamat elég felnőttnek, hogy egy másik emberért felelősséget vállaljak... De ez, hogy meghízol... Hát basszus, és akkor mi van? Majd lefogysz... Szerintem 25 évesen nem tudnál olyan "csúnyává" változni a terhességed alatt, hogy ne kellenél neki. Ha nem akarod a babát, beszéld meg vele, mert ahogy a többiek írták, a megszakítás elég nagy lutri, így a párod kezében van a döntés, hiába próbálja beállítani úgy, hogy közösen határoztátok el. Mondd el neki, hogy te még szeretnél 1-2 évig babamentes lenni, meg kell hogy értse. Ha új partnert kellene keresnie, mert te abszolút nem vagy meggyőzhető, akkor is kellene még 1-2 évet várnia, nyilván nem egyből a második héten állna rá egy idegen nővel a babaprojektre.
2012. márc. 20. 12:55
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
a megszakítás nem védekezés, hanem szerencse.
2012. márc. 20. 13:34
 20/21 Diavolino44 ***** válasza:
100%
Hat nem irigyellek, de meg kell ertened a parod hogy o mar igencsak abban a korban van amikor mar kell a gyerek. Azert 20 korkulonbsegnel ezt merlegelni kellett volna. Amugy a megszakitasos vedekezessel az o kezebe adod ezt a kerdest ha akar sima csinalhatja ugy h ne vedd eszre, vagy becsuszik egy ^baleset^. Beszeljetek meg mindenkepp, elotted meg ott az elet!
2012. márc. 20. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!