Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem szeretnék gyereket, a párom viszont igen, ezért megbeszéltük hogy megszakitással védekezünk. Egy kicsit aggódom, mit tegyek?
Nézd, ha 45-ig várt, akkor várhatna még 1-2 évet.
Úgy látom, rendesen kiszolgáltattad magad anyagilag és érzelmileg is. Szép dolog az odaadás, de eddig egyetlen olyan érvet nem mondtál, ami indokolná a gyerekvállalást.
Mivan? Hát ne hízz el. Nem kötelező.
De komolyan, szerintem ha az alakod meg a "kopás" miatt aggódsz, akkor még nem vagy anyának való. Kb. egykorúak vagyunk, megértelek, de akkor meg védekezzetek!
Ez a megszakítás elég béna ötlet, ha te vagy a nő és te nem akarod. Simán intézi úgy hogy " hoppá becsúszott egy kicsi "véletlenül"" Így nem sok idő kell majd hogy terhes legyél
Én pl szeretnék gyereket, pedig csak 19 vagyok, és tulajdonképpen semmim sincs ami egy gyerekhez kell, szóval még jó pár évet várhatok. De ha te nem akarod, akkor ne hagyd hogy ráderőltesse. Szerintem még beszéljetek erről
Ez béna döntés volt - nem csodálkoznék, ha 2-3 hónapon belül becsusszanna az a gyerek.
Eleve nem igazán illetek össze, 20 év különbség nagyon sok, ha gyereket is akartok.
Üljetek le még egyszer, és beszéljétek meg, meddig védekeztek _normálisan_ (nem feltétlenül dátum: lehet esemény is).
Az meg, hogy a tested milyen lesz... eleve: vigyázhatsz is magadra. Ne zabálj (szoptatás alatt se), akkor nem fogsz nagyon elhízni, és visszamész majd kb. a normál súlyodra.
És a tested még mindig 20 évvel fiatalabb, mint az övé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!