Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Minek a fogamzásgátló?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek a fogamzásgátló?

Figyelt kérdés
A kérdés arra irányul, hogy minek ha mellé még máshogy is védekezik, vagy nem élvezhet el benne a barátja, satöbbi. Igazából már kezdtem rohadtul nem érteni az ilyen embereket, valaki magyarázza már el, hogy az olyannak minek aki még gumit húz mellé meg megszakítást is használ?
2009. jún. 12. 20:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
56%
Igaz, semmi sem 100 százalék, de mégis nagyobb biztonságot ad a kettő együtt.:) Csak sokan úgy vannak vele, ha hopp becsúszik a baba,akkor ott az abortusz...Ez is kettős módszer nem? Akkor nem jobb,ha óvszer és tabletta inkább?
2009. jún. 13. 10:08
 12/24 A kérdező kommentje:

Kedves első, ne haragudj ha téged megsértettelek, nem állt szándékomban és 100%-ot kaptál tőlem, mert a válaszod teljesen hasznos volt, arra jött a válasz amit kérdeztem. :) Csupán véleményeztem, lehet nem olyannak érzed a hangvételét a véleménynek, amilyennek szándékoztam, de arról nem tehetek. Szóban pl. teljesen máshogy venné ki magát, elhiheted, na mindegy. :)

Csak egyszerűen azon a véleményen vagyok, hogy ennyi minden az élvezetet veszi el belőle, nem a párom érzem a gumival való szeretkezéskor, hanem a gumit, mikor épp az lenne a lényeg szerintem!, hogy eggyé váljunk. :) És úgy, hogy ott az a műanyag, nem ugyanaz.

"megszakítástól is teherbe lehet esni" Ezzel is tisztában vagyok.

Valamint azzal is, hogy egy nő két dologért képes mindent megtennei: azért, hogy teherbe essen, és azért, hogy ne essen teherbe. De ennek ellenére, nem tudom megérteni, miért ennyi minden, a statisztikák alapján nagyon csekély az esély teherbe esni gyógyszer megfelelő alkalmazása mellett, persze, mi van, ha én vagyok az az 1, tudom. De én inkább élvezem az életet és ha fiatal koromban jön a gyerek, akkor akkor jön. Ez meg megint azért van, mert én inkább fiatalon szeretnék majd családot.

4. válaszoló: sajnálom, de te nem arra válaszoltál, ami a kérdés volt. Ne haragudj, ideges voltam plusz még leittam magam, hogy miért, az mindegy, de volt okom. Szóval engem azzal vérig sértettél, hogy nem fogadom el, hogy valaki más vagy más a véleménye, mert ha valaki, hát én teljes mértékben el tudom fogadni, és szívesen vitázok. Vita uyge nem ugyanaz mint a veszekedés. Hanem eszmecsere bizonyos témáról, itt is erre számítottam.

Viszont szerintem a félelem még mindig nem ugyanaz mint a felelősség.

Arról meg nem kértem a véleményed, hogy mennyire vagyok kultúrált, mivel nem ismersz. Ha kihoznak a sodromból, egy paraszt vagyok és kész. Egyébként nagyon kedves lány vagyok, ha valaki kivívta a tiszteletem, te az ellenszenvem vívtad ki azzal amit idefirkantottál. Szóval innentől nem kérek téves találgatásokat a jellemem illetően, mert tudom magamtól is, milyen ember vagyok.

2009. jún. 13. 11:52
 13/24 anonim ***** válasza:
56%
első válaszoló vagyok. Most miért baj, hogy azért viselkedem felelősségteljesen,mert félek a következményektől? Magyarázd el kérlek miért viselkedik valaki felelősségteljesen? Igen félek a terhességtől,mert nem lenne szívem megölni a saját gyerekemet, és 23 éves vagyok,egyetemre járok és még nem vagyok férjnél. Én úgy képzelem el, hogy lediplomázok, férjhez megyek, és jöhet a baba. Onnantól kezdve mindegy mikor... Abban igazad van, hogy teljesen eggyé olvadni a párunkkal óvszer nélkül lenne az igazi. De szerintem ennél sokkal többről van szó. Szeretjük egymást, lelkileg is eggyé olvadunk, inkább egy óvszer álljon közénk mint bármi más. Ez igaz szerelmnél nem okozhat gondot. Nem vagyunk egyformák és ez szép és jó. Amúgy nekem honnan kellett volna tudnom, Te milyen ember vagy? Csak már engem is bosszant, hogy mindenki azzal van elfoglalva,hogy milyen hülye az aki kétszeresen védekezik? Ha én nem mondom hogy azok hülyék, akik csak egyszeresen, és nekem így jó? Neked elég ha tablettát szedsz, nekem meg nem elég. Azért nem egy olyan dologról van szó amin fel kéne háborodni. Kb. mintha megmondanám, hogy te hogyan éld az életedet. Miért kell mindig másokkal foglalkozni? Persze azért van ez az oldal, hogy kérdezzünk, de miért akarod te tudni, hogy mi motiválja azokat akik kétszeresen védekeznek, ha már jó előre leírod őket? Úgy érzem feltetted ezt a kérdést, hogy jól levezethesd a dühödet, de nagyon érdekelne, hogy mi lehet a problémád, mert nyilvánvaló, hogy valami gond van. Lehet inkább azzal kéne foglalkozni, és abban kellene segítséget kérni. Fogalmazd meg, és tedd fel a kérdést.
2009. jún. 13. 13:50
 14/24 anonim ***** válasza:
Amúgy én eléggé érzem a páromat szeretkezés közben.:P Fent is lent is.:) Szerelem kérdése és kész.:)
2009. jún. 13. 13:51
 15/24 anonim ***** válasza:

4. válaszoló vagyok.

1) a kérdésedre válaszoltam: megmondtam, szerintem miért használ valaki párhuzamosan kétféle fogamzásgátló módszert is. Hogy ez neked nem tetszik, a te bajod.

2) "hát én teljes mértékben el tudom fogadni, és szívesen vitázok." nem vitáztál, hanem anyáztál.

3)Előbb te kezdtél el sértegetni és minősíthetetlen módon írni. Ezek után ne csodálkozz, hogy minősítettelek, ráadásul nem pozitívan. Csöppet sem érdekel, hogy beittál előtte, a részegség nem enyhítő körülmény még a bíróságon sem. Ez nem vita volt a részedről, hanem durva gorombaság.

3)"Ha kihoznak a sodromból, egy paraszt vagyok és kész." Azt kapod az emberektől vissza, amit adsz nekik. "Te az ellenszenvem vívtad ki azzal amit idefirkantottál." Cseppet sem érdekel. "Szóval innentől nem kérek téves találgatásokat a jellemem illetően, mert tudom magamtól is, milyen ember vagyok." Szóval neked lehet másokat kiosztani, hülyének meg miegymásnak elmondani, ismeretlenül is, de téged tilos, mi? Jó kis kettős mércével méred te magadat, meg másokat. Máséban a szálkát is, magadéban a gerendát se? Igazad van, az vagy, aminek tartod magadat.

Ja, és ezt is nyugodtan lepontozhatod, veled ellentétben nem mások véleményétől függ az önbecsülésem.

2009. jún. 13. 15:21
 16/24 anonim ***** válasza:
Azért, mert gyakran van hasmenésem, mert időnként bekapok más gyógyszereket is mellette, így sosem tudhatom, mikor lövődik ki a fog.gátlóm hatása. Hát ezért kell gumiba élveznie a gyógyszer mellett is. Amikor meg kiszakad az a fránya gumi, akkor meg imádkozom, hogy hasson a bogyó...
2009. jún. 13. 19:42
 17/24 anonim ***** válasza:
2009. jún. 13. 20:38
 18/24 anonim ***** válasza:
Hát igen, ha egy életnek a világra kell jönnie, jön is.:) Ez azért valahol jó, ha velem is megtörténne, szerintem előbb utóbb tudnék neki örülni. Mégiscsak egy új élet.:)
2009. jún. 13. 21:08
 19/24 A kérdező kommentje:

Első: ne haragudj. Felelőtlen az, aki semmit nem követ el a baba ellen, csak szimplán megszakítást. Aki megfelelően alkalmazza a gumit és mindig, az akkor mi? Már nem felelősségteljes mert nem 3 féleképp védekezik? Mi pl. párommal ha 200 gumit nem használtunk el, akkor egyet sem, és meglepő mód egy sem szakadt ki. Mondjuk egy darabig keresgélni kellett, míg megtaláltuk a legmegfelelőbb gumit, ha más fajtát használtunk volna, nem mondom, hogy ugyanilyen biztonságos lett volna...

És nem, nem azt mondtam, hogy nem vagytok felelősségteljesek, de a terhesség miatti túlzott már-már felesleges védekezés az ugye a félelem miatt van, azért mondtam csak, hogy ne tegyük vele egyenlővé, mert nem az. 3-4 védekezést félelemnek hívják. Ha már van egy megfelelő akkor ott már felelősségről beszélünk. Mivel nálatok is van 1, ti is felelősségteljesek vagytok, egy szóval sem mondtam, hogy nem. Igazából ehhez szeretnék véleményt, hogy is gondolod.

Továbbá én kíváncsi természet vagyok, nagy bennem a vágy, más emberek nézőpontjainak megismerésére. Lehet, idegenek, de érdekelnek a miértek, nem tehetek róla, így vagyok kódolva. :D Ilyen a jellemem.

Nem, nem leírni akartam őket, csak pár dolgot megtudni róluk, erre kaptam pár hisztit. Problémám nincs, vagyis csak lesz egy komoly műtétem 30-án, attól félek, de muszáj, és ha muszáj, muszáj, kész, legyőzöm a félelmem. Nem hagyom, hogy a félelmem tönkre tegye egész hátralévő életem. És ehhez nem idegen emberek segítségére van szükségem, hanem a rokonaiméra, családoméra, barátoméra, barátaiméra, hogy támogassanak, szurkoljanak. Továbbá ha valami bosszant akkor nem hagyom felgyűlni magamban a dühöt, tehát ha a 4-es válaszoló vérig sértett, akkor igen, elhordtam itt mindennek. Nem máson töltöm ki, nem a szeretteimen, hanem akin tényleg csattannia kell. És ezt meg szerintem jól csinálom, mert anyám sokszor elkezd velem ordibálni ha szépen szólok hozzá, mert felidegesítették munkájában. A kommentben írtam, hogy mit szeretném, ha véleményeznétek, ha megtennéd, nagyon megköszönném.

Amúgy mivel mi is kezdetben gumival csináltuk, nem hittem, hogy ez lehet jobb. Elkezdtem a gyógyszert, gumi nélkül az első mondataink annyik voltak, hogy: "Istenem de jó!" meg "Mennyivel jobb gumi nélkül". Szóval persze, hogy érzed párod úgy is, de teljesen más nélküle. :)

2009. jún. 15. 11:03
 20/24 A kérdező kommentje:

"3)Előbb te kezdtél el sértegetni és minősíthetetlen módon írni."

Igen, de azt sem hagyd figyelmen kívül, hogy te is vérig sértettél. És egyébként is, miért kell ennyire kiakadni ha valaki vulgáris? Legalább tisztán kimondom, vagy jobban esne, ha szépen küldenélek el a pics@ba? Mert ha neked az kell, akkor meg tudom csinálni úgy is, de szerintem akkor már jobb ha valaki nyílt és őszinte és nem burkolja mondanivalóját.

"3)Szóval neked lehet másokat kiosztani, hülyének meg miegymásnak elmondani, ismeretlenül is, de téged tilos, mi? Jó kis kettős mércével méred te magadat, meg másokat. Máséban a szálkát is, magadéban a gerendát se? Igazad van, az vagy, aminek tartod magadat." Először is, 3 után ugye a 4 jön. ;) De mindegy, bárki elírhat bármit, szóval ez nem gond. Viszont megint nem tudom, hol a fenében olvastad ezt ki. Hol mondtam ilyet? Szeretsz szövegrészleteket bemásolgatni, másold be azt is, amikor ezt állítottam, kérlek. Magaméban is észreveszem a legapróbb szálkát is, képzeld. Ha hibázom, mindig beismerem, nincs kivétel. Pl. a kérdést se így keleltt volna kiírnom, de megmásítani nem tudom, nem lehet. Legalább egyszer találnál már el valamit ami tényleg igaz rám, a sz@rdobálás helyett. Vagy akkor inkább kérdezd meg, mik azok amik tényleg a hibáim, felsorolom őket és úgy alázol meg velük, ahogy csak akarsz.

És végezetül kedves válaszadó: nem azért pontoztalak le ismételten, mert nem csíplek, hanem azért, mert abszolút nem arra válaszoltál ami a kérdés, tehát ez adja magát, hogy a válasz nem hasznos. Nem úgy pontozok, hogy ki kedves ki bunkó, hanem melyik hasznos és melyik nem. Ennyi.

2009. jún. 15. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!