Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Minek a fogamzásgátló?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek a fogamzásgátló?

Figyelt kérdés
A kérdés arra irányul, hogy minek ha mellé még máshogy is védekezik, vagy nem élvezhet el benne a barátja, satöbbi. Igazából már kezdtem rohadtul nem érteni az ilyen embereket, valaki magyarázza már el, hogy az olyannak minek aki még gumit húz mellé meg megszakítást is használ?
2009. jún. 12. 20:04
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
83%
Nem érted. Nem is kell mindent érteni, el is lehet fogadni. Hiába a fogamzásgátlás, valamelyik formája, teherbe eshetsz. Nagyon ritkán esik meg, de mi van ha én vagyok az az egy. Képzeld még fogamzásgátló és óvszer mellett is lesz 1 aki teherbe esik. Én azért csinálom, hogy úgy érezzem, mindent megtettem,mert most még nem szeretnénk babát. Ha ennek ellenére mégis jönne, mondhatjuk, hogy ez a baba tényleg jönni akart. Az abortusz pedig gyilkosság, akárhonnan nézem. Szóval inkább tripla védekezés, ha van szerelem, és egy jó szerető nem lesz kevésbé élvezetes.:) Szóval csak fogadd el,hogy valaki felelősségteljesen akar élni.Mindenkinek van valami kis izéje,nem? Neked semmi fóbiád nincs???
2009. jún. 12. 20:10
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
hát szerintem fél valamelyik fél... de ezeket meg lehet beszélni
2009. jún. 12. 20:14
 3/24 anonim ***** válasza:
66%
hát szerintem meg fölösleges:S
2009. jún. 12. 20:23
 4/24 A kérdező kommentje:

Ne haragaudj kedves első, de szerintem nagyon csekély esély van úgy teherbe esni, igen ritka az ilyen...

Én igazából úgy érzem, a megfelelő tablettaszedéssel mindent megteszek, ha gumi kéne meg megszakítás a lényeg menne el a dologból, vagyis az igazi élvezet, mert jujj, úr isten, megint ki kell kapni, mert nem elég a gumi meg a gyógyszer. Már leírva is nevetségesen hangzik.

És ettől nem leszel felelősségteljes. Ez csak egy fóbia. Egy védekezéssel is elég felelősségteljes valaki, ha megfelelően alkalmazza. Továbbá, lévén, hogy fóbia, ha teljes életet akarsz élni, le tudod győzni a félelmed, a fóbiád, és le is kell, én úgy vélem.

És van fóbiám, de felül tudok kerekedni rajta, nehogy már a rossz dolgok rontsák el az életem.

2009. jún. 12. 20:37
 5/24 anonim ***** válasza:
34%

Légy képes elfogadni, hogy más emberek mások, és másképp gondolkodnak. Különben is, mit izgat téged az, hogy más hogyan védekezik a nemkívánt terhesség ellen? Az ő dolga. Ha neki úgy tetszik, akkor úgy csinálja, és kész, senkinek semmi köze hozzá.

Egyébként meg egyetlen módszer sem véd 100%-ban a terhesség ellen. Ha azt hiszed, hogy igen, akkor csak magadat áltatod. Még a legbiztosabb módszerekben is van legalább fél százaléknyi hibaarány (ezt hívják terhességi indexnek). Benne van a gyógyszered tájékoztató papírjában is, olvasd csak el. Számtalan nő esett teherbe gyógyszer mellett, gumit használva, spirállal a méhében stb. Ez TÉNY. Szerintem nem szégyen, nem gáz, nem fóbia, hanem FELELŐSSÉG az, hogy ha valaki tutira nem akar gyereket, akkor egyszerre többféleképpen is védekezik, mivel igazi, 100%-os biztonságot csak a kombinált védekezés ad.

Fogadd el, hogy vannak ilyen emberek, akiknek a dolgokról más a véleményük, mint neked. Ennyi.

2009. jún. 12. 23:04
 6/24 A kérdező kommentje:

Kössz, képes vagyok elfogadni, de attól még nem fogom megérteni. Bagósokat is elfogadom, de nem értem meg miért jó az. De tessék leb@szni amiért nem értek valamit és ezen a kib@szott oldalon, ami arra van, megkérdeztem és ezért már én vagyok a bunkó meg a hüly.e. Jó fej vagy.

Sehol nem írtam, hogy 100%-ban véd bármi is, te hol olvastad ki? A fejedből mint azt is, hogy nem fogadom el az ilyet?? Amúgy meg hüly.e vagy. "egyetlen módszer sem véd 100%-ban a terhesség ellen" "100%-os biztonságot csak a kombinált védekezés ad" Üti egymást a 2 mondat, nem szúrja a szemedet, drágám? Az sem 100%, bármi megtörténhet, és ha úgy van megírva akármit is csinálsz, lesz gyerek. És fogadd el, hogy csak az 100%, hogy egyszer meghalsz, de semmi más.

2009. jún. 12. 23:40
 7/24 anonim ***** válasza:
57%
a megszakítástól is teherbe lehet esni, előbb informálódj jobban, mielőtt ilyen magabiztosan lefikázod azokat akik tablettát szednek, de megszakítással szexelnek
2009. jún. 13. 01:22
 8/24 anonim ***** válasza:
75%

"De tessék leb@szni amiért nem értek valamit és ezen a kib@szott oldalon" Kedves kérdező, az irodalmi stílusod sokat elárul rólad. :-((( Csak kaptál egy véleményt, ami nem egyezett a tieddel. Gyerekes módon mindjárt le is kellett pontozni, és ordenáré módon nekiesni a válaszolónak. Szép, sőt, példaértékű. Csupa ilyen embret szeretnék magam köré. :-(

"Sehol nem írtam, hogy 100%-ban véd bármi is, te hol olvastad ki?" . Hát innen: "A kérdés arra irányul, hogy minek ha mellé még máshogy is védekezik" Ebből látszik, hogy úgy gondolod: egyféle védekezés tökéletesen elég.

"egyetlen módszer sem véd 100%-ban a terhesség ellen" "100%-os biztonságot csak a kombinált védekezés ad" Olvasd el még egyszer. Egy, azaz egyetlen módszer nem ad 100%-os védettséget, csak 99-et. Kettő együtt azonban kioltja egymás hibáit. A kombinált védekezés sokkal megbízhatóbb, és ha valaki így tesz, az enm elítélendő, hanem felelősségteljes gondolkodásra vall.

"A fejedből mint azt is, hogy nem fogadom el az ilyet??" Olvass vissza: "Továbbá, lévén, hogy fóbia, ha teljes életet akarsz élni, le tudod győzni a félelmed, a fóbiád, és le is kell, én úgy vélem." Már miért kellene? Ő dolga. Mellesleg meg ugyan miből sütötted ki, hogy fóbia? Talán pszichológiát végeztél az egyetemen? A stílusodból süt a kulturáltság, no meg a kedvesség.

"Amúgy meg hüly.e vagy." Kösz. Te meg kedves.

Ha meg nem tetszik, amit írok, nyugodtan ponzott le még egyszer, hisztizz, amíg bírod, hogy mások milyen hülyék, és verd magad a földhöz.

2009. jún. 13. 09:35
 9/24 anonim ***** válasza:
66%
Első válaszoló vagyok. Egyáltalán nem oltottalak le szerintem,én nem mondtam hogy hülye vagy, csak azt, hogy fogadd el, ha valaki úgy érzi, hogy mindkettőt használja. Egy dolog nagyon érdekes, hogy ekkora reakciót váltottam ki belőled. Hogyhogy Te meg ezt nem tudtad leküzdeni. Ha meg ide irogatsz, jó lenne ha azt is el tudnád viselni, főleg ha felteszel egy ilyen kérdést, hogy nem mindenki fogja azt mondani, amit te elképzeltél. Nem mondta senki,hogy te nem vagy felelősségteljes egy fogamzásgátló módszerrel. Sőt igazad van,hogy a kettő együtt sem teljesen megbízható, akkor meg minek. Én akkor is így vagyok nyugodt. Így tudom élvezni az egészet, mert megteszek mindent, amit lehet. Egy kérdésem lenne hozzád. Ha esetleg teherbe esel, akkor mi lesz a következő lépés. Megtartod a babát? Nekem ez az indokom az egészre. No abortusz, és minden ami megelőzi. Én azt támogatnám bárcsak mindenki kettősen védekezne, és nem lenne annyi abortusz. Persze az is már haladás lenne, ha mindenki legalább védekezne. Csak hogy lásd, hogy én csak a véleményemet mondom el, nem minősítem a Te véleményedet.
2009. jún. 13. 10:03
 10/24 anonim ***** válasza:
56%
No abortusz, inkább minden ami megelőzi.:) Ez kimaradt.
2009. jún. 13. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!