Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj lehet és nagy az esélye hogy terhes vagyok?
nemrég múlt el a menzeszem és barátommal óvszerrel védekeztünk és kiszakadt.
már ez a második eset így nem irathatok fel újabb esemény utánit mert fél évente lehet csak beszedni.
nem ment el bennem és rögtön észrevette aztán abba is hagytuk.
tudom hogy előváladéktól is lehetséges a terhesség de ha nem rég múlt el és rögtön észre is vette akkor nincs nagy esélye nem?
légyszi ne szúrjatok le mert tényleg mindig vigyázunk csak ilyen szerencsétlenek vagyunk vagy az a fajta rossz,ilyet többet nem is veszünk.
és lehet érezni valamit beágyazódásnál? pl nagyon melege van a nőnek? vagy ez nem jellemző? esetleg hőhullámok?

A fürdés nem segít semmin.A himvesszőben maradt dolgokat nem tudja lemosni,azok a következő ürítésnél távoznak,például az előváladékban.
A nem rég múlt el,mit takar?
A menstruációs ciklusod a menzesz első napjától kell számolni,ami kb. 5 napig tart.Vagyis,mikor elmúlik már a ciklusod hatodik napjánál tartasz. Ha 28 naposak a ciklusaid,akkor elvileg félidőben vagyis a 14.nap környékén van peteérésed.Persze ehhez óramű pontosságú szervezet kell,ami ugye nem adott.A te ciklusod lehet rövidebb hosszabb,sőt két egyforma ciklus sem mindig van.Ezért a peteérést nem lehet előre kiszámolni.
Mivel a 72 órás tablettát már előtted,így sok lehetőséged nem maradt,mint az ima és venni egy normális óvszert vagy megtanulni használni.

Szerintem ebből most nem lesz baj, de ha már volt egy ilyen 72 órás dolog, akkor miért nem használtok a gumi mellé helyi spermicidet? Akkor most nem kéne izgulnod.
Nézz utána, melyik használható gumival, melyik nem (asszem a Pharmatex gumi mellé is jó!) és használjátok, mert akkor az előváladék, meg kiszakadó gumi meg hasonlók miatt nem kell stresszelned!
köszi a választ, tényleg nagyon félek. :(
pharmatex? bocsi de sosem használtam ilyesmit és nem tudom mi az meg egyáltalán hogy kell használni.
tudnál benne segíteni?
az folyadék vagy micsoda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!