Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagy baj lehet és nagy az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy baj lehet és nagy az esélye hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

nemrég múlt el a menzeszem és barátommal óvszerrel védekeztünk és kiszakadt.

már ez a második eset így nem irathatok fel újabb esemény utánit mert fél évente lehet csak beszedni.

nem ment el bennem és rögtön észrevette aztán abba is hagytuk.

tudom hogy előváladéktól is lehetséges a terhesség de ha nem rég múlt el és rögtön észre is vette akkor nincs nagy esélye nem?

légyszi ne szúrjatok le mert tényleg mindig vigyázunk csak ilyen szerencsétlenek vagyunk vagy az a fajta rossz,ilyet többet nem is veszünk.

és lehet érezni valamit beágyazódásnál? pl nagyon melege van a nőnek? vagy ez nem jellemző? esetleg hőhullámok?

2012. márc. 11. 17:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
49%
szia, nekünk is ugyanígy szakadt ki, ráadásul akkoriban volt peteérésem, és nem lettem terhes.:) viszont az idegeskedés miatt késett majdnem egy hetet, szóval ne izgulj. ha mégis nagyon aggódsz, az aktus utáni 2 héttől vegyél egy tesztet. szerintem nem vagy terhes.
2012. márc. 11. 17:31
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom elképzelni mit művel itt mindenki, hogy egyfolytában kiszakad az óvszer.
2012. márc. 11. 17:32
 3/14 anonim ***** válasza:
51%

Előváladékban elméletileg csak az előző ejakulációból hátramaradt spermiumok lehetnek, ha jó rég volt az előző nem kell félned semmitől énszerintem, a hőhullámok meg leginkább attól lehetnek hogy nagyon ideges vagy. Nyugalom, el fog rendeződni, most úgysem tehetsz semmi mást mint hogy várakozol.

20F

2012. márc. 11. 17:33
 4/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

szerintem nem mindegyik fajta óvszer jó minőségű így könnyen kiszakad.

tényleg felelősségteljesek vagyunk és ilyenkor ezt annyira igazságtalannak érzem hogy ez miatt kell aggódni hogy kiszakad amikor normálisan is használjuk és mindig nagyon figyelünk :(

2012. márc. 11. 17:40
 5/14 A kérdező kommentje:

előző ejakulációból?

és ha nem túl rég volt az előző de elment utána fürdeni?

úgy van okunk félni?

2012. márc. 11. 18:08
 6/14 Senki Alfonz ***** válasza:
49%

Évek óta csak megszakitásos módszerrel védekezünk a barátnömmel, és nem volt eddig belöle probléma soha.

Ez tény, olyan következtetést vonsz le belöle amilyet akarsz, és mindenki azt mond rá amit akar.

35/F

2012. márc. 11. 18:46
 7/14 anonim ***** válasza:
melyik az az óvszer ami kétszer is kiszakadt nektek egymás után??
2012. márc. 11. 19:46
 8/14 A kérdező kommentje:

régebben durex-szel fordult elő de akkor szerintem a mi hibánk volt viszont most kétszer is masculan.

az árán is látszik szerintem hogy nem valami jó.

2012. márc. 11. 20:22
 9/14 anonim válasza:
100%
Mi 1 évig használtuk a masculan óvszert, de egyszer sem szakadt ki. Azóta bogyóra váltottam. Az ár pedig nem a minőséget takarja feltétlenül, hanem a márka nevet, amit megfizettetnek az emberrel.
2012. márc. 11. 20:37
 10/14 A kérdező kommentje:

nem tudom ti melyik fajtáját használtátok mert azon belül is van vékonyabb meg kevésbé vékony de nekünk kiszakadt 2x is.

lifestyle-lal sosem volt problémánk.

2012. márc. 11. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!