Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy sok ilyen terherbeeséses kérdés van itt, de nagyon félek. Mennyi az esélye, hogy terhes lettem?

Jelen pillanatban nincs esélye,mert a terhesség nem azonnal,hanem jó pár nap leforgása alatt alakul ki.Van akinek egy elfeledett tabletta is elég hozzá,ami azt jelenti,hogy 1 a 100hoz esély...Valami ilyesmi lehet nálad is.
A jó döntés,ha 14nap múlva tesztelsz.

aki azt mondja hogy 0 az hazudik, mert csodák mindig vannak, de nem több mintha normális kerékvágásban mentek volna a dolgok, tudom hogy mit irnak a betegtájékoztatók, ettöl függetlenül nem vagy terhes, ha téynleg becsülettel szeded elöirás szerint a fogamzásgátlót.
Ha valami nagyon extrén antibiotikumot nem szedtél, de akkor nem hiszem hogy lett volna eröd ágybabujni a pároddal .

Olvasd el a betegtájékoztatókat, főleg az antibiotikumét. Én is szedtem múlt hónapban egy gyengébb fajtát, annak bele is volt írva a tájékoztatójába, hogy nincs hatással a fogamzásgátlóra.
Amúgy ha az orvos ír fel neked valami gyógyszert, mindig érdemes megemlíteni neki, hogy tabit szedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!