Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tudom, hogy sok ilyen terherbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy sok ilyen terherbeeséses kérdés van itt, de nagyon félek. Mennyi az esélye, hogy terhes lettem?

Figyelt kérdés
Keddig szedtem antibiotikumot és pénteken védekezés nélkul csináltuk. Ha jól tudom akkor valamennyire hat a gyógyszerem mert már 1 éve szedem, de pont az ures tablettáknál jártam. Mennyi az esélye hogy terhes lettem? 18/L
2012. febr. 28. 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Jelen pillanatban nincs esélye,mert a terhesség nem azonnal,hanem jó pár nap leforgása alatt alakul ki.Van akinek egy elfeledett tabletta is elég hozzá,ami azt jelenti,hogy 1 a 100hoz esély...Valami ilyesmi lehet nálad is.

A jó döntés,ha 14nap múlva tesztelsz.

2012. febr. 28. 21:01
 2/4 anonim ***** válasza:

aki azt mondja hogy 0 az hazudik, mert csodák mindig vannak, de nem több mintha normális kerékvágásban mentek volna a dolgok, tudom hogy mit irnak a betegtájékoztatók, ettöl függetlenül nem vagy terhes, ha téynleg becsülettel szeded elöirás szerint a fogamzásgátlót.

Ha valami nagyon extrén antibiotikumot nem szedtél, de akkor nem hiszem hogy lett volna eröd ágybabujni a pároddal .

2012. febr. 28. 21:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen a válaszokat! Kicsit megnyugodtam, de jovohéten veszek 1 tesztet a biztonság kedvéért! :)
2012. febr. 28. 21:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Olvasd el a betegtájékoztatókat, főleg az antibiotikumét. Én is szedtem múlt hónapban egy gyengébb fajtát, annak bele is volt írva a tájékoztatójába, hogy nincs hatással a fogamzásgátlóra.

Amúgy ha az orvos ír fel neked valami gyógyszert, mindig érdemes megemlíteni neki, hogy tabit szedsz.

2012. febr. 28. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!