Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Így teherbe eshetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így teherbe eshetek?

Figyelt kérdés
Hétfőtől szedem a fogamzásgátlót és ma már Nem védekeztünk de nem vettem észre hogy kifolyt volna belőlem! És mivel most voltam beteg a héten,észrevettem hogy a dolog közben meg véreztem is!így hány % az esélye h teherbe eshetek?
2012. márc. 10. 01:22
1 2
 11/13 anonim válasza:
Nagyon vigyázz mert a bogyó még nem "fejtette " ki hatását !!!! A doki nem mondta el hogy min. 1 hónap után !!!!!!!!!
2012. márc. 10. 02:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Mi áll a gyógyszer betegtájékoztatójában? Nem hiába van beleírva, hogy mikortól véd. Az hülyeség, hogy 1 hónap múlva, akkor nem írnák bele azt, hogy már az első napon.

Én olyan bogyót szedtem, ami 1 hét után nyújt védelmet (ez állt a tájékoztatójában és a doki is azt mondta, nyugodtan higgyek a papírnak, nem hiába az van ráírva). Tehát mi kerek 1 hétig védekeztünk gumival, utána már nem. Nem lettem terhes, pedig peteérésem is akkortájt lett volna (nekem nem ciklus közepén van), ha a tabletta nem hat.

Szóval olvasd el a betegtájékoztatót, és hogy megnyugodj, hívd fel a nőgyógyászodat és kérj tőle segítséget.

De én azt mondom, hogy nyugalom, nem lesz itt semmi baj!

Ja, és terhességi tesztet felesleges 5 nap múlva csinálnod, leghamarabb aktus után 14 nappal mutat bármit is, van, akinek még akkor sem.

2012. márc. 10. 10:15
 13/13 anonim válasza:
na? ... mi a helyzet? ... lesz következménye? ... vagy csak tanultál az esetből?
2012. ápr. 13. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!