Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így teherbe eshetek?

Mi áll a gyógyszer betegtájékoztatójában? Nem hiába van beleírva, hogy mikortól véd. Az hülyeség, hogy 1 hónap múlva, akkor nem írnák bele azt, hogy már az első napon.
Én olyan bogyót szedtem, ami 1 hét után nyújt védelmet (ez állt a tájékoztatójában és a doki is azt mondta, nyugodtan higgyek a papírnak, nem hiába az van ráírva). Tehát mi kerek 1 hétig védekeztünk gumival, utána már nem. Nem lettem terhes, pedig peteérésem is akkortájt lett volna (nekem nem ciklus közepén van), ha a tabletta nem hat.
Szóval olvasd el a betegtájékoztatót, és hogy megnyugodj, hívd fel a nőgyógyászodat és kérj tőle segítséget.
De én azt mondom, hogy nyugalom, nem lesz itt semmi baj!
Ja, és terhességi tesztet felesleges 5 nap múlva csinálnod, leghamarabb aktus után 14 nappal mutat bármit is, van, akinek még akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!