Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Így teherbe eshetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így teherbe eshetek?

Figyelt kérdés
Hétfőtől szedem a fogamzásgátlót és ma már Nem védekeztünk de nem vettem észre hogy kifolyt volna belőlem! És mivel most voltam beteg a héten,észrevettem hogy a dolog közben meg véreztem is!így hány % az esélye h teherbe eshetek?
2012. márc. 10. 01:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50
2012. márc. 10. 01:26
 2/13 anonim ***** válasza:
Hétfőn szedted be először?
2012. márc. 10. 01:27
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen múlt héten írta fel a doki és mivel most hétfőn jött meg a menzim ezért akkor vettem be a legelsőt!
2012. márc. 10. 01:29
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha hétfőtől szedi,az még nem fejtette ki a hatását,érdemes az elején plusz még egy védekezési módszert alkalmazni.Az hogy egy kicsit vérzett,az se számít,sokan estek már így teherbe.
2012. márc. 10. 01:30
 5/13 anonim ***** válasza:

Akkor 350% hogy terhes vagy mert a gyogyszert kb 1-2 hónapig kell szedni rendszeresen

Ha van a környékeden patika és még nyitva van akkor siess..

2012. márc. 10. 01:31
 6/13 anonim ***** válasza:

A fogamzásgátlónak nem az a hatása, hogy kifolyik belőled a sperma, hanem az, hogy nem termékenyülnek meg a petesejtek.. azt várhatod hogy kifolyjon... :/

Mielött beszedted a fogamzásgátlót, elkellett volna olvasni a tájékoztatót, vagy kikérni egy nőgyógyász véleményét.

17/F

Sajnos fiú létemre többet tudok róla, mint te.. :S

2012. márc. 10. 01:34
 7/13 anonim ***** válasza:

És melyik nap szexeltetek?Ha Hétfő óta menstruálsz,és úgy szexeltetek,akkor nem igazán van rá esély.

Egyébként kb 1hónap mire védettséget nyújt a gyógyszer.

1hónapig ne élvezzen beléd a párod.

Szex Után 14 Nappal Csinálj Tesztet és Kiderül.

2012. márc. 10. 01:49
 8/13 A kérdező kommentje:
Mióta szedem vagyis hétfő óta ma feküdtünk le először!és hát sajnos bennem ment el :(
2012. márc. 10. 01:52
 9/13 anonim ***** válasza:

Akkor nagyon nagy rá az esély,h TERHES vagy. Vegyél 1 tesztet hétfön van ami már 5 nap után is kimutatja.

Am hány éves vagy?

2012. márc. 10. 01:56
 10/13 anonim válasza:

itt egy naptár ami segít megállapítani, hogy mikor eshetsz nagy valószínűséggel teherbe:

[link]

... viszont a naptár módszer nem 100%-os ... főleg fiatal lányoknál ... de ha engem kérdezel 0.5% is sok ... beszélj szakemberrel is!

2012. márc. 10. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!