Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe eshetek fogamzásgátló szedése mellett is?
Figyelt kérdés
Már 2 éve szedek fogamzásgátlót.Már az utolsó héten szedtem a tablettát mikor a barátom belém élvezett el.De előtte egy nappal fejeztem be az antibiotikum szedését.A másik héten ugyanúgy megjött a menstruációm ahogy szokott.Azért menjek el orvoshoz vagy ha megjött a mensim akk nem lehetek terhes?2012. jan. 9. 21:03
1/6 anonim válasza:
megjött, nyugodj meg. nincs semmi gond.
2/6 anonim válasza:
mindig ott van az 1-2% esély bármilyen védekezés mellett,csak a szüzesség,és az önmegtartóztatás nyújt 100%os védelmet, az antibiotikum bezavarhat azért,de nem hinném,hogy terhes vagy,ha nagyon izgulsz csinálj tesztet
3/6 anonim válasza:
anyám pont azért nem gyanakodott hogy terhes, mert a tabi beállította a vérzését. Már 3 hónapos voltam amikor elment nőgyógyászhoz és akkor már ugye nem vettek el.
Szóval ha kétségeid vannak menjél el inkább orvoshoz, mivel a tabletta egy "művérzést" okoz, annak semmi köze az igazi menzeszhez.
22/ túlélő
4/6 A kérdező kommentje:
Oké.Inkább elmegyek orvoshoz, de mennyi idő után tudja megmondani, hogy mi a helyzet?(Két hete történt a dolog...)
2012. jan. 9. 21:46
5/6 anonim válasza:
Akkor most már valószínűleg meg tudja mondani, ugyanúgy, ahogy a terhességi teszt is.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2012. jan. 10. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!