Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet terhes a barátnőm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet terhes a barátnőm?

Figyelt kérdés

Ma lefeküdtünk. Az első menet után úgy gondoltuk belefér egy második is, ígyhát levettem a régi gumit amibe beleélveztem, a makkomat és környékét megtörölgettem valamennyire, és felhúztam egy újat. Igenám, csak mivel sötét volt, nem láttam hogy melyik oldalát fogom az óvszernek, és a rossz oldalán próbáltam a péniszemre helyezni. Mivel nem ment, rájöttem hogy meg kéne fordítani, így is tettem, aztán szépen elvégeztem amit el kellett. Amikor éppen hazafele mentem, hirtelen eszembejutott, hogy azt a rohadt, lehet hogy még spermás volt egy kicsit a péniszem mikor a rossz oldalán próbáltam felhúzni az óvszert, és jól összekentem vele, aztán mikor megfordítottam a kis sunyik a külső oldalra kerültek, onnan meg egyenesen a barátnőmbe.

Túlreagálom ezt az egészet, vagy tényleg okom van hogy aggódjak? Ha igen, akkor egy 72órás tabletta kb mennyibe kerül? Gyógyszertárban hozzá lehet jutni?

2012. márc. 9. 23:00
 1/5 anonim válasza:

Majdnem kizárt, hogy így terhes lett, sőt, kizártnak is nyugodtan mondhatjuk.

A 72 órás tablettát nőgyógyász írja ki, 7-8000 ft.

2012. márc. 9. 23:02
 2/5 anonim ***** válasza:

1. Igen, van esély, de kicsi.

2. Az esemény utánit a nőgyógyász írja fel. Azt viszont kétlem, hogy 8000 Ft lenne. 3 havi fogamzásgátló kerül 6-7000-be... Viszont ha be akarja venni, akkor holnap reggel a dokinál kezdjen, mert minél később veszi benne, annál feleslegesebb, mert annál kevésbé hat.

(Én bevenném, mert elég parás vagyok.)

2012. márc. 9. 23:10
 3/5 anonim válasza:
De igen, egészen pontosan amit mi szoktunk kiírni, 6000 forint, de van ettől drágább is, bőven.
2012. márc. 9. 23:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ne vegyetek 72 órást!

Kb ha maradt is rajta sperma annyi mint az előváladék,sőt még sokkal sokkal kevesebb!Én rengetegen szexelnek megszakítással és nem lesznek terhesek!

Persze mindig van kivétel,de szerintem ez akkor is kevés a kivételhez!

A 72 órást meg ne ajánlgassátok már úgy mint a cukrot,mivel szerintem mindenki tudja hogy mekkora hormonadag az a szervezetnek és minden füttyszóra nem kéne beszedni!

Jah és ha van eszed nem paráztatod be a barátnődet mert rástresszel és az is okozhatja a menstruáció késést!

Hidd el nem lesz semmi baj!

2012. márc. 10. 08:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Minimális esély van rá, nem kell izgulnod miatta.

72 órásat tényleg ne vegyetek! Rendesen felborítaná a barátnőd hormonháztartását.

2012. márc. 10. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!