Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Valaki segítene a tri regol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki segítene a tri regol gyógyszerrel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 2 napja kezdtem el szedni, és ugyebár a rózsaszínűeket kell először bevenni. Szerdán jött meg ugye, és akkor nekem a 3. gyógyszert kellett bevennem és a következő hónapban a kimaradt 2-t, vagy rendesen az elsőt, és végig sorban szedjem??
2012. márc. 8. 20:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Az első gyógyszert kell bevenned.
2012. márc. 8. 20:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. csak azért nem tudtam, mert a betegtájékoztatón ugyebár úgy volt írva, hogy az aktuális nappal jelölt gyógyszert vegyem be, de a gyógyszer nincs napokkal jelölve a levélen, csak ugye számozással..
2012. márc. 8. 20:15
 3/10 anonim ***** válasza:

De miért a harmadikkal kezdted?

Menzesz első napján el kell kezdeni az első rózsaszín tablettával és bevenni az összeset belőle. Utána az összes fehéret, majd az összes sárgát.

Nem marad ki egy se.

2012. márc. 8. 20:18
 4/10 anonim ***** válasza:

Végül is egyébként nem rontottad el nagyon:) Annyi a lényeg, hogy az első 6 napon a rózsaszíneket szedd be.

Hogy a rózsaszíneken belül milyen sorrendben szeded, teljesen mindegy. Lényeg az, hogy szedd be most az összes rózsaszínt. Utána szedd be az összes fehéret. Utána az összes sárgát.

Így nem marad egy darab sem a levélben. Majd 7 nap szünet, és 8. napon a következő levelet ugyanígy.

2012. márc. 8. 20:20
 5/10 A kérdező kommentje:
egyik ismerősöm mondta, de gyanús is volt nekem, azért kérdeztem meg itt inkább. Köszönöm a segítséget nagyon. Annyi kérdésem lenne még, hogy az lehet e a gyógyszer hatása, hogy nagyon minimális mennyiségű a menstuációm?
2012. márc. 8. 20:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Lehet. De akkor se lepődj meg, ha elhúzódik. Első levélnél gyakori, hogy nem akar elállni.
2012. márc. 8. 20:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon sokat segítettél :)
2012. márc. 8. 21:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Szívesen:)
2012. márc. 8. 22:01
 9/10 anonim ***** válasza:
És valamelyikőtök nem tudja, hogy ha a 2. napon kezdem el szedni, akkor is végigszedem a rózsaszínt, vagy akkor egyet kihagyok?
2012. júl. 2. 01:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor is végig kell szedni.
2012. júl. 2. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!