Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bármilyen mellékhatást tapasztalok a gyógyszerrel kapcsolatban (jelen esetben yasminelle) attól függetlenül a védelem fenn áll?
Figyelt kérdés
Olvastam a tájékoztatóban, hogy sok mellékhatása lehet.. és ha ezek közül bármelyiket tapasztalom attól még nem kellene hogy terhes legyek, igaz?!2010. ápr. 15. 12:26
1/4 anonim válasza:
Szia. Gondolom Most kezdted el szedni. a Mellékhatások az első honapban természetesek hisz meg kell szoknia a szervezetednek. de ettől függetlenül még véd:)
2/4 A kérdező kommentje:
igen, most kezdtem egy hete.. :) köszi a választ!
2010. ápr. 15. 12:35
3/4 anonim válasza:
Szia!
Persze véd, de az 1. hónapban a biztonság kedvéért javasolt a kiegészítő fog.gátlás is. Van olyan tabletta, ami ha a menstruáció első napján kezded, már az első szem után véd, de nem mindegyik, tuti, ami tuti sztm még az 1. levél beszedése alatt használjatok gumit is. Én legalábbis így csináltam.
4/4 anonim válasza:
Lehet tőle hányingered,fájhat a hasad és a fejed,szédülhetsz,lehet hasmenésed,mivel,mint minden gyógyszernek,ennek is vannak mellékhatásai.Ez azonban csak az első egy-két hétben,vagy hónapban jellemző,mert a szervezetednek idő kell ahhoz,hogy hozzászokjon.Utána hozzá szoksz,és helyre áll a rend.Attól még ugyanúgy védelmet nyújt.Azért a legelején,míg hozzászoksz,érdemes gumit is használni mellé,ha esetleg hasmenésed van.Pár hét alatt kialakul a teljes védelem,aztán már gumi sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!