Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátló tönkretette az arcbőröm, nektek nem volt hasonló mellékhatása?
Nem kioktatásnak szántam, tanácsnak. Meg elmondtam a véleményem. Szerintem ha felteszel egy kérdést, akkor tisztában vagy azzal, hogy az emberek reagálni fognak rá.
Sajnálom, ha számodra nem tetsző választ is adtam.
Én csak mondtam, hogy személy szerint ha nekem tönkretenné a bőrömet a tabletta, akkor inkább hormonmentes megoldást keresnék.
Igazából a lehetőségek kb:
1. Váltasz. Vagy jobb lesz vagy nem. De ha emellett döntesz, akkor szerintem nem kell "kiakadni", hiszen ez a te döntésed volt. Ha te mérlegeltél, és neked a tablettás szex fontosabb, mint az arcbőröd, akkor ez van. A te életed, a te döntésed. De ilyen esetben magaddal rendezd le a dolgot, mi nem tudunk segíteni.
2. Keresel más megoldást.
Nem csak az óvszer létezik egyébként. Pl. a spermicid és a megszakítás együtt alkalmazva elég megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!