Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy kétszer vettem be a fogamzásgátlóm. Mit csináljak? :S
Ilyen még nem fordult velem elő..mindig a telefonom csörgésekor beveszem, de tegnap már 1 órával előtte bevettem (tegnap kezdtem a levelet), és ma amikor csörgött nem emlékszem, hogy felkeltem volna és bevettem a gyógyszert. Zuhany alatt beugrott, hogy hoppá elfelejtettem, de amikor megnéztem a levelet már 2 hiányzott belőle. Lehet, hogy tegnap akkor is bevettem amikor csörgött a telefonom? :S Mit lehet ilyenkor tenni? Ahogy olvastam, mellékhatások nagyon nem lehetnek, én csak attól félek, hogy gyengül a hatása ha ma kimaradt és teherbe eshetek. Védekezzünk máshogy is 3 hétig amíg meg nem jön a menzeszem? :S
Előre is köszönöm a válaszokat!
Semmi bajod nem lesz tőle.
A biztonság kedvéért a következő ciklusig használjatok óvszert.
A túladagolás akkor játszik, ha kb az egész levelet benyeled egy nap.
Ne parázz, nincs miért.
Tudom melyik nap kezdtem el, de lehet hogy tnap vhogy nem tűnt fel hogy már hiányzik egy... :S
Igen, sztem is más védekezési mód lesz ebből :S csak annyira béna vagyok, hogy pont a ciklus elején szerencsétlenkedtem... :/ még 3 hét mire befejezem a levéllel... :S
1 hétig? én úgy gondoltam hogy ilyenkor addig kell amíg meg nem jön a menzeszem :/
köszönöm a gyors válaszokat! :)
Nincs mellékhatás.Ma is beveszed és holnap is amíg el nem fogy.1nappal előbb fog megjönni a menzeszed,és ugyanúgy betartod a 7.napos szünetet a 8.napon pedig elkezded szedni a következő levelelet.
A párod pedig ne élvezzen el benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!