Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátlóm tájékoztatójában az áll, hogy 1 hét után már véd a tabletta. Most akkor hogy van?
Figyelt kérdés
Több kérdést végignéztem itt és sokan írták hogy 1 hónap vagy 2 hét meg ilyesmik. Meg "olvasd el a tájékoztatót". Szóval ha az áll ott, hogy ha a menstruáció 2.-3. napján veszem be a tablettát, akkor 1 hét után, rendszeres pontos szedés mellett már védett vagyok?
18/L
2011. nov. 29. 21:34
1/6 anonim válasza:
elméletileg az első tabletta bevételétől véd már, amennyiben a menstruáció első napján vetted be.
ha a 2.-3. napon veszed be, ahogy te írtad, valóban kiegészítő védekezés szükséges még egy hétig.
ne hallgass a 30-40 éves nőkre, akiknek őskövület tablettákat írtak még fel, és pampognak itt az első hónapokról.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :D
2011. nov. 29. 21:43
3/6 anonim válasza:
Az első válaszolónak teljesen igaza van.
4/6 anonim válasza:
jobban hiszel a kétes idegeneknek itt, mint a szakembereknek, akik a tájékoztatót írták? Drága, ehhez csak értő olvasásra van szükség!
5/6 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy elolvastam nem?:) De talán jobb biztosra menni, én úgy gondolom. Azért tettem fel a kérdést bogárkám. ;)
2011. dec. 1. 21:00
6/6 anonim válasza:
Nekem a nőgyógyász azt mondta, hogy 1 hónap után vagyok védett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!