Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hajhullást okozhat a fogamzásgátlóm?
3 éve szedek fog.gátlót, 2,5 évig Belarát szedtem, azt libidócsökkenés miatt váltottam le. Most se nagyon javult a helyzet (na jó azért javult), de azt vettem észre hogy kb 3-4 hete erősebben hullik a hajam. Hosszú barna hajam van és nagyon zavaró hogy a kabátom tele van vele, a ruháimon 5-6 egyszerre ott van, fésülésnél meg maroknyi jön ki :S
Mit csináljak? Még van egy levél, folytassam, vagy váltassak ki újat? (1 levél 3 ezer ft....) Az új amúgy Triregol amit felírtak nekem, hát ez se kecsegtet valami sok reménnyel...
22/L
Én nem is gondolkodnék a helyedben.Váltanék.
(kérdeznék ha nem bánod.. a libidócsökkenés mennyi idő múlva tűnt fel?)
Hát sokára, mert közbe párkapcsolatváltás történt. És a mostani barátommal kb olyan 1 év után tűnt fel, hogy kerülöm a dolgot. Tudtam hogy nem a tűz (az előzőnél az volt, hogy elmúlt), itt meg nem, mert kívántam, csak már nem ment...
Az újjal az a bajom, hogy a Triregolt már tesóm is 10 éve szedi így nem tudom hogy annak a hormontartalma vajon mennyi? Biztos több mint a mostani Qlairának ami 1-2 éve van piacon, így a libidómra megint nem lesz jó hatással.
Lehet. Betegtájékoztatóban fel is van tüntetve.
"Nem gyakori mellékhatások (1000 gyógyszerszedő nő közül 1-10 lehet érintett):
- gombás fertőzések, a szeméremtest és hüvely gombás fertőzése, hüvelyi fertőzés;
- fokozott étvágy;
- depresszió, nyomott hangulat, érzelmi labilitás, alvászavarok, csökkent szexuális érdeklődés, mentális zavar, hangulati ingadozások;
- szédülés, migrén;
- hőhullám, magas vérnyomás;
- hasmenés, hányás;
- májenzim-szint emelkedés;
- HAJHULLÁS, erős izzadás (hiperhidrózis), viszketés, kiütések;
- izomgörcsök;
- emlő megnagyobbodás, csomók az emlőben, kóros sejtnövekedés a méhnyakon (cervicalis diszplázia), rendellenes nemi szervi vérzés, fájdalmas nemi aktus, fibrocisztás emlőbetegség, erős menstruációk, menstruációs zavarok, petefészek ciszta, medencei fájdalom, premenstruális tünet együttes, méh megnagyobbodás, méhösszehúzódások, méh és/vagy hüvelyi vérzés, beleértve a pecsételő vérzést is, hüvelyi váladékozás, a hüvely és a szeméremtest szárazsága;
- fáradtság, ingerlékenység, testrészek megduzzadása, pl. boka (ödéma);
- súlyvesztés, vérnyomásváltozások."
Hát te tudod neked melyik a nagyobb szenvedés...a gumi vagy a tabletta mellékhatásai. Szerintem egy évet ki lehet húzni gumival.
Meg mondjuk én inkább a hajamat választanám, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!