Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit csinál pontosan 72 órás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinál pontosan 72 órás tabletta a szervezetünkben?

Figyelt kérdés

Esetleg, ha van itt orvos, ápolónő, vagy akár biológus, aki tudja anatómiailag, hogy mit csinál a 72 órás tabletta a szervezetünkben, el tudná nekem érthetően magyarázni? Ma be kellett vennem, mert baleset történt tegnap, amikor a párommal voltam (kiszakadt az óvszer), ezért is nagyon érdekelne, másrészt pedig egészségügyben szeretnék továbbtanulni, és emiatt is nagyon érdekel.

Köszönöm előre is! :)

22L

2012. márc. 3. 23:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

B@szki, pont az előbb néztem meg a filmet.

Most egy kicsit kirázott a hideg... :)

2012. márc. 3. 23:48
 12/18 A kérdező kommentje:
inkább velem/bennem tegye ezt, minthogy egy olyan kisbabát szüljek, akit fel sem tudnék nevelni, hiszen semmi keresetem nincs még... szeretnék anya lenni, sokat álmodozom róla, hogy milyen lesz, nagyon jó a párkapcsolatom is, de még nem most.. szerintem ez érthető.
2012. márc. 3. 23:54
 13/18 tetro ***** válasza:
55%
jajj, nehogy félreérts, én csak a hatásmechanizmust szimuláltam. egyáltalán nem akartam ítélkezni feletted. én is azt gondolom, hogy egy gyereknek jobb ha jókor születik meg, és manapság 22 évesen nem is kell még feltétlen gyereket vállalni. főleg nem tervezetlen gyereket. de attól még az eseményutáni nem egy vitaminbomba, de hát gondolom nem is ez volt eredetileg a terv, már ha ugye volt terv...
2012. márc. 4. 00:31
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem értelek félre :) köszönöm
2012. márc. 4. 00:36
 15/18 anonim ***** válasza:
57%

Elsőnek üzenem, aki kicsit se lekezelő:

nekünk nem tanították. Szóval?

2012. márc. 4. 01:24
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekünk sem tanították.
2012. márc. 5. 10:56
 17/18 anonim ***** válasza:
85%
Budapest egyik legjobb gimijébe jártam, és mégsem tanították azt, hogy hogyan hat az esemény utáni a szervezetünkben! Ráadásul 5-ösre emelteztem bioszból.
2012. márc. 5. 18:42
 18/18 anonim ***** válasza:
te hüüülye idióóta BAROM (mert sajnos erre nem tudok mit mondani) első kommentelő, te mégis mit képzelsz magadról? hogy MI milyen világban élünk hogy ezt a számodra végtelenül alapvető dolgot nem tudjuk? ha neked az a természetes, hogy 13-17 éves KISLÁNYOK már tudják hogy mit csinál a 72 órás tabletta, és előszeretettel használják is, akkor tiszta szívből kívánom neked, hogy idővel a kislányodat majd kísérd el feliratni a receptet a kórházba !! :) szerintem inkább tiszteletre méltó hogy 22 évesen még nem tudja, hogy mit csinál pontosan a szervezettel. látszik, hogy egy okos lányról van szó, hogy eddig nem keveredett olyan helyzetbe, hogy használnia kelljen, nyilván nem dobja szét magát fűnek-fának.. én is 22 vagyok, és most keveredtem én is először ilyen helyzetbe, és én sem tudom pontosan mit csinál a szervezettel, azért vagyok itt. kövezzetek meg légyszives *___*
2013. szept. 1. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!