Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit csinál pontosan 72 órás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinál pontosan 72 órás tabletta a szervezetünkben?

Figyelt kérdés

Esetleg, ha van itt orvos, ápolónő, vagy akár biológus, aki tudja anatómiailag, hogy mit csinál a 72 órás tabletta a szervezetünkben, el tudná nekem érthetően magyarázni? Ma be kellett vennem, mert baleset történt tegnap, amikor a párommal voltam (kiszakadt az óvszer), ezért is nagyon érdekelne, másrészt pedig egészségügyben szeretnék továbbtanulni, és emiatt is nagyon érdekel.

Köszönöm előre is! :)

22L

2012. márc. 3. 23:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%

Orvos? Ápolónő? Biológus?

Te hol élsz? Ezt az iskolába a biológiaórán megtanítják.

Istenem hová süllyed a világ. 22 éves lánynak ezt magyarázni kell.

2012. márc. 3. 23:20
 2/18 anonim ***** válasza:

[link]

Ha eleget fizetsz, le is fordítom neked.

2012. márc. 3. 23:21
 3/18 anonim ***** válasza:
0%

[link]

első vagyok, ezen az oldalon mindenre választ kapsz, ha már nem tanultad meg.

2012. márc. 3. 23:22
 4/18 anonim ***** válasza:
38%
Most vetted el a megélhetésemet. :|
2012. márc. 3. 23:24
 5/18 anonim ***** válasza:
70%
am én 11.es vagyok, bioszból fogok érettségizni jövőre, járok biosz faktra is ez +heti 2 óra...és mégse a suliból tudom...
2012. márc. 3. 23:25
 6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... de TUDOM, hogy mit csinál..nem vagyok ..., tanultam és tanulok biológiát, azonban az én kérdésemben a lényeg az lenne, hogy ANATÓMIAILAG (főiskolai szinten magyarázva!) hogyan zajlanak le a 72 órás tabletta után bevett folyamatok az emberi szervezetben!
2012. márc. 3. 23:28
 7/18 anonim ***** válasza:
0%

"am én 11.es vagyok, bioszból fogok érettségizni jövőre, járok biosz faktra is ez +heti 2 óra...és mégse a suliból tudom."

Tudtam, hogy oda kéne írnom, hogy "jobb" helyeken tanítják.

2012. márc. 3. 23:29
 8/18 anonim ***** válasza:
Tanították, ez elég lenéző volt!!! De addigra már én tudtam..oda kellett volna íírnom?!
2012. márc. 3. 23:30
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

"Tanították, ez elég lenéző volt!!! De addigra már én tudtam..oda kellett volna íírnom?!"

Igen :)

2012. márc. 3. 23:36
 10/18 tetro ***** válasza:
0%

kb ezt csinálja belül:

[link]

2012. márc. 3. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!