Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kihagytam egy tablettát az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihagytam egy tablettát az első héten, lehetek terhes?

Figyelt kérdés

A kihagyott tablettát bevettem a maival együtt, ahogy a tájékoztató írja. A tájékoztató szerint ha szeretkeztem az előtte lévő héten, akkor terhes lehetek. Akkor volt a szünetem, nem tudom hogy mikor szexeltünk, nem szoktam felírni. Teszteljek?

Nem lenne baj, ha becsúszna egy baba, csak akkor már nem szedném végig ezt a levelet, ha nem muszáj, nem akarok ártani neki!

5 éve szedem, ez a második alkalom, hogy elfelejtettem, mert kapkodtam, sok volt a dolom és nem figyeltem a telefont.

2009. jún. 8. 09:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha a tájékoztató azt írja lehetsz terhes, akkor az bizony úgy van. :)

De 5 év szedés után ritka szerintem, hogy azonnal, 1 tabi kimaradása után helyreáll a petesejt érés...

2009. jún. 8. 09:24
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Ezek szerint van esély (bár szerintem kicsi). Minnél előbb győződj meg róla!

A fogamzásgátlót ajánlatos hónapokkal a baba előtt abbahagyni, mert súlyos hatással lehet rá így is.

2009. jún. 8. 09:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem elég minimális esélye lehet annak, hogy teherbe estél egy szem kihagyása miatt, ha már öt éve szeded. Szedd végig mindenképpen ezt az adagot, a mai alacsony hormontartalmú gyógyszerek már nem olyanok, mint régen, most már nem okoznak károsodást a magzatban.

Sokkal nagyobb az esélye, hogy nem vagy terhes, és ha abbahagyod a gyógyszert nagyon bekavarhatsz saját magadnak. Szerintem a teszt még nem mutatna eredményt, szóval azt is majd csak később lenne érdemes.

2009. jún. 8. 10:49
 4/6 A kérdező kommentje:

Mondjuk én is gondoltam már erre, hogy 1 tabi kihagyása után már rögtön be is következne a peteérés, de hát sose lehet tudni! Akkor még 2 hét izgulás, és kiderül, hogy mi lesz.

Köszönöm az eddigi válaszokat! Várok még, írhat olyan is, akinek volt ezzel kapcsolatba tapasztalata!

2009. jún. 8. 11:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Én emlékszem majdnem hanyatt vágtam magam, amikor megláttam a tájékoztatón ezt a dolgot:S Elég durva, mert utólag már nem lehet visszacsinálni. Nagyon kell figyelni az első héten és remélem nem lesz gondom, mert nagyon nem szeretnék még gyereket. Szerintem se hagyd abba, két hét múlva csinálj meg 1-2 tesztet, ha pozitív rögtön menj dokihoz, és megmondja, ha terhes vagy. Elég lesz csak akkor abbahagyni. És ne felejtsd el megírni, hogy mi lett!:)
2009. jún. 8. 12:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Megjött 1 hete, szóval nem lettem terhes!
2009. júl. 6. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!