Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány órakor szoktad bevenni a fogamzásgátlót?
Én nem tudom kitalálni a megfelelő időpontot.. :D
Reggel 5-7 óra nem jó, akkor hétvégén még alszok, este nem jó, mert ha iszok alkoholt esetleg egy péntek esti buliban...
Tehát képtelen vagyok dönteni:D Délután meg mindig programom van, nem cipelhetem magammal az innimet meg a tabit.
Ti mikor veszitek be?
Most te frankón kizártál minden időpontot, tehát ha én azt mondom, hogy reggel 6-kor veszem be, akkor az neked nem jó, mert hétvégén még alszol.
Ha azt mondom, hogy este veszem be, az neked nem jó, mert mi van ha bulizol (tényleg, mi van ha bulizol? mindegy).
Ha azt mondom, hogy délután, akkor az neked nem jó, mert nem cipelheted magaddal a tablettát (miért is nem? mindegy).
Akkor mire jó ha megmondom mikor szedem be? (este 9-kor, de akkor te bulizol).
Én este 8kor veszem be,csak nekem nincsenek ilyen problémáim,hogy iszok péntek este vagy elmegyek buliba.
Így jártál.
Csak leírtam, hogy velem mi a helyzet:)
Attól még érdekel, hogy mások mikor veszik be.
(Hidd el, én sem bulizok minden héten, 2-3 havonta 1x elmegyek inni a térre...)
Lefekvéskor szoktam (10-01) általában, ha bulizok, akkor viszem magammal, és akkor is ilyen tájban veszem be.
Ha nem hányod ki, vagy nincs bevétel után pár órával hasmenésed, akkor rendesen hat, ihatsz alkoholt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!